user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature senior begeleider bij Randstad Zorg Professionals. afwisseling, uitdaging én zekerheid.

Vacature Utrecht

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Herken je dit?

Je werkt met veel plezier in de gehandicaptenzorg. Het werken met cliënten vind je leuk en interessant, maar ondertussen denk je ook: ”Wat zou mijn volgende stap kunnen zijn?” Misschien het management in? Ja, zien waar het heen moet kan je wel, maar je wilt er niet alleen maar over praten, je wilt vooral ook dóen. Zzp’er worden dan? De afwisseling die dat met zich meebrengt is leuk, maar ja, het zelfstandig ondernemerschap is ook onzeker…


Word gespecialiseerd begeleider via Randstad Zorg Professionals!

In de functie van gespecialiseerd begeleider via Randstad Zorg Professionals kun je al die positieve punten met elkaar combineren. En dat met dezelfde zekerheid als in vaste baan met een vast inkomen.

Als gespecialiseerd begeleider ga je op projectbasis werken bij verschillende gehandicaptenzorgorganisaties. De begeleiders van Randstad Zorg Professionals worden ingezet op díe plekken waar net even iets extra’s nodig is. Bijvoorbeeld doordat er complexe 1 op 1 begeleiding voor een cliënt nodig is, een team in crisis is of de medewerkers extra coaching en begeleiding in hun werk nodig hebben. Als senior begeleider werk je langere periode op 1 project, gemiddeld zo’n drie maanden op een locatie. Hier draag je zorg voor de goede opvolging van de persoonlijke plannen van de cliënt en ben je daarnaast actief om zowel de cliënt als je collega’s en het team op een hoger plan te helpen. Je zorgt ervoor dat het team of de cliënt zelf de regie weer over kan nemen en zodra dit gelukt is krijg je van ons een interessante nieuwe opdracht. En hebben we even geen werk voor je? Dan wordt je salaris toch gewoon doorbetaald.


Wie ben jij?

Jij hebt de ervaring in huis om het verschil te maken. Jij bent van meerwaarde voor het team, de organisatie en de cliënt omdat je over de nodige kennis beschikt. Die kennis en ervaring heb je opgedaan tijdens je opleiding op minimaal niveau 4 (zoals bijvoorbeeld MZ, SPW, SPH, MWD of HBO-V) en tijdens de minimaal 4 jaar werkervaring in de zorg. Je weet goed om te gaan met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag en agressie en bent ook bereid om als de situatie daarom vraagt ADL-taken op te pakken.

Je staat stevig in je schoenen en neemt graag initiatief. Je kunt zelfstandig werken en zoekt daarnaast graag je collega’s op om jezelf en het team verder te professionaliseren.

Wat bieden wij?

Als gespecialiseerd begeleider krijg je de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen als professional. Elke nieuwe opdracht is een uitdaging en met jouw passie voor het vak werken we samen naar een positief eindresultaat voor alle betrokken partijen. Daarnaast kun je rekenen op:

- Uitbetaling conform de cao gehandicaptenzorg en een aanvullende aantrekkelijke reiskostenvergoeding. Mochten we even geen opdracht voor je hebben wordt je salaris gewoon doorbetaald, net als bij vakantie en ziekte.

- Een budget om interessante cursussen te volgen die je verder helpen in jouw ontwikkeling.

- Potentiële doorstroommogelijkheden naar de collega’s van Randstad Management & Staf.

Enthousiast? Meer weten? Neem dan contact op voor meer informatie of druk op de knop om te solliciteren!

Tot snel!

Oscar Vos 0651702538

Meer vacatures? Kijk dan op www.randstad.nl/zorg-professionals

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Senior begeleider bij Randstad Zorg Professionals. afwisseling, uitdaging én zekerheid.
Score: 7.3
Stemmen: 34

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Utrecht