user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature woonbegeleider MVG. provincie Groningen.

Vacature Groningen

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Laat jij je niet zo maar uit het veld slaan en sta jij stevig in je schoenen? Als begeleider heb jij een uitdagende baan om mensen zo goed mogelijk te ondersteunen gedurende de dag.

Heb jij passie voor het werken in de gehandicaptenzorg en ben jij op zoek naar een baan in de provincie Groningen? In deze functie ga je helpen bij het ondersteunen van mensen bij het vinden van een eigen plek in de samenleving. De cliënten hebben leeftijden verschillend tussen de 10-50 jaar. Jij zal meewerken in het optimaliseren van de kwaliteit van het bestaan van deze cliënten door aan te sluiten bij hun ontwikkelingsniveau en ondersteuningsbehoefte. Het betreft een vacature van 24-32 uur per week.

Wat wordt er van je gevraagd?
- Een relevante MBO-4 opleiding richting persoonlijk begeleider/woonbegeleider;
- Recente en relevante werkervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg;
- Ervaring met moeilijk verstaanbaar gedrag;
- Vermogen om om te gaan met agressie;
- Kennis en inzicht in specifieke problematiek van mensen met een verstandelijke beperking;
- Zicht op eigen gedrag en zelfreflectie;
- Grote mate van sensitiviteit en flexibiliteit, zowel naar de cliënt als naar collega’s.

Wat wordt er aangeboden?
Er wordt een uitdagende, afwisselende baan aangeboden, waarin gewerkt wordt voor een dynamische bewonersgroep op verschillende locaties in de provincie Groningen (richting Tolbert). Binnen de organisatie hangt een informele sfeer. We zoeken iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat in verband met de agressie en eventuele escalaties die kunnen voorkomen binnen de groep. De organisatie wil graag continuiteit bieden aan de cliënten. Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast behoort tot de mogelijkheden.

Het salaris ligt tussen de 12 en 17 euro (conform cao Gehandicaptenzorg en ervaringsjaren) voor deze functie geldt FWG 40. De organisatie wil zich graag binden aan jou. Mochten zij jou op contract nemen dan worden er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden geboden, zoals diverse bestedingsdoelen in het kader van de Werkkostenregeling.

Spreekt deze kans jou aan? Neem dan contact met ons op! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Groningen