user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature verzorgende begeleider.gehandicaptenzorg.regio Apeldoorn

Vacature Arnhem

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Begrijp jij bij de minste aanwijzingen al wat een cliënt bedoelt? Vind jij het interessant om uit minimale communicatie tóch de zorgvraag te kunnen herkennen? Wil jij werken bij een van de grootste gehandicaptenzorgorganisaties in de regio? Dan is dit jouw baan!

Als verzorgende begeleider bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het bieden van lichamelijke zorg, waarbij het belangrijk is dat je ervaring hebt met ADL en zelfstandig om kunt gaan met tilliften. Je biedt ondersteuning aan de cliënten, welke is gericht op het optimaliseren van de kwaliteit van leven van de cliënt.

De woonvormen bestaan uit cliënten met een laag niveau/gemiddeld niveau, waarbij de cliënten deels rolstoelafhankelijk kunnen zijn. Het zelfstandig kunnen werken met een tillift is een pré. Ook hierin kan Randstad jou faciliteren middels een gecertificeerde opleiding! Op diverse groepen kan er ook sprake zijn van gedragsproblemen en eventueel agressie gericht op de cliënt zelf en/of op de omgeving.

Je werkt aan de hand van het plan van de persoonlijk begeleider waarbij jij de gevraagde zorg uitvoert. Eventuele knelpunten of veranderingen signaleer jij en maak je bespreekbaar met je collega’s. Je werkt op diverse groepen met een vergelijkbare zorgvraag, waarbij je samen met de aanwezige collega op dat moment verantwoordelijk bent voor de zorg van de cliënten.

Samen staan jullie sterk voor de beste zorg! Je werkzaamheden zijn er op gericht dat de cliënten op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten kunnen deelnemen. Je gaat op een professionele wijze het contact aan met de cliënt, zonder verblind te raken in de problematiek.

Over jou:

- Je hebt een relevant zorgdiploma (bijv. SPW, SPH of Verzorgende minimaal niveau 3)

- Je woont in de omgeving van Apeldoorn (tot max. 30 km er vandaan)

- Je hebt ervaring met ADL en tilliften. Geen tillift ervaring? Dan mag je een cursus via Randstad volgen. Wij vergoeden!

- Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg

- Je hebt ervaring met agressief gedrag (verbaal en/of fysiek)

- Je bent minimaal 2 hele dagen per week beschikbaar voor werk

- Je bent bereid een VOG (verklaring omtrent gedrag) aan te vragen

- Je bent zelfstandig en bent bereid om ingezet te worden op verschillende locaties

Over wat jij terugkrijgt van ons:

- Veel mogelijkheden tot trainingen (die wij vergoeden!) Zo bieden we bijvoorbeeld ook een medicatie- of agressietraining aan. Na afloop ontvang je een certificaat.

- Arbeidsvoorwaarden conform de cao GHZ 35, trede afhankelijk van je werkervaring.

- Werken op dagen die je zelf opgeeft, daarom ook goed te combineren met een andere baan!

Voldoe je aan de eisen en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen neem dan gauw contact op.

Als je niet voldoet aan de gestelde opleidingseis wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen, maar kijk zeker even naar de andere vacatures op www.randstad.nl.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Verzorgende begeleider.gehandicaptenzorg.regio Apeldoorn
Score: 7.4
Stemmen: 49

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Arnhem