user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vakantiekracht

Vacature Franeker

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vakantiekrachten gezocht!

Vind jij het geen probleem om je handen uit de mouwen te steken en ben jij flexibel wat werktijden betreft? Heb jij bijvoorbeeld examens gedaan en heb jij nu of straks vakantie? En ben jij op zoek naar een leuke baan tijdens deze vakantieperiode? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor verschillende bedrijven in de regio van Franeker, Harlingen en/of Sint Annaparochie zijn wij op zoek naar vakantiekrachten die het geen probleem vinden om op oproepbasis aan de slag te gaan.

Ervaring is niet vereist maar het is wel belangrijk dat je een aanpakker bent en je beschikt over een dosis enthousiasme om te beginnen aan een leuke vakantiebaan.

Functie-eisen:

- Woonachtig in de buurt van Franeker, Harlingen en/of Sint Annaparochie (rijbewijs is geen must maar wel fijne bijkomstigheid)

- Geen probleem vinden om op oproepbasis aan de slag te gaan

- In de vakantieperiode beschikbaar

Heb je interesse? Reageer dan snel via de blauwe button en wij nemen z.s.m. contact met je op! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Vakantiekracht
Score: 9.2
Stemmen: 47

Vergelijkbare vacatures voor in regio Franeker Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Franeker