user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature senior begeleider. zorgboerderij.

Vacature Oppenhuizen

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 16 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij cliënten in de gehandicaptenzorg helpen op een prachtige locatie in Friesland? Op deze zorgboerderij kun jij de juiste begeleiding bieden en een verschillende activiteiten doen met de bewoners. Er is een prachtig uitzicht op de Friese weilanden en het water en de boerderij biedt de mogelijkheid tot: mooie wandelingen, het verzorgen van de dieren, vissen, kaarsen maken en af en toe kan er een stukje gevaren worden met de boot.

Een mooie omgeving dus om de beste zorg te bieden aan cliënten. De cliënten zijn tussen de 30 en 60 jaar oud, zijn verstandelijk beperkt en hebben veel begeleiding nodig. Het gaat om een zeer intensieve groep met ernstige gedragsproblematiek. Het is belangrijk om deze groep duidelijkheid en een vast patroon te geven, structuur is essentieel. Omdat het gaat om complexe problematiek zoeken wij een begeleider die veel ervaring heeft met moeilijk verstaanbaar gedrag en agressie. Als begeleider ben je professioneel, kun je goed omgaan met weerstand en weet hoe je moet handelen in situaties met fysieke en verbale agressie. Je weet als geen ander hoe je moet reageren op onverwachte situaties en speel je direct en goed in op de behoefte van de cliënt.

Ben jij een ervaren begeleider die nergens voor terug deinst? Je komt in aanmerking voor deze functie als een afgeronde opleiding hebt waarmee je gekwalificeerd bent om als begeleider in de gehandicaptenzorg te werken. Daarnaast beschik je over recente en ruime werkervaring als begeleider.

Wat hebben wij jou te bieden?

- werken in een landelijke omgeving nabij Sneek.

- jij bent de baas over je werkschema en bepaalt je eigen werktijden- en dagen.

- begeleiding en cursusmogelijkheden bij Randstad (bv. een agressietraining).

- salaris tussen de 12 en 18 euro per uur (op basis van de cao ghz schaal 40).

Kun jij je vinden in bovenstaand profiel en klaar voor een uitdagende functie? Reageer dan snel door op de sollicitatie button te klikken of te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Let op: zonder diploma dat jou kwalificeert als begeleider in de gehandicaptenzorg kom je niet in aanmerking en zal jouw sollicitatie niet in behandeling genomen worden. Het inwinnen van een referentie en het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Op het moment dat je 100 uur voor Randstad Zorg gewerkt hebt worden de volledige kosten van de VOG vergoedt. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Senior begeleider. zorgboerderij.
Score: 7.3
Stemmen: 18

Vergelijkbare vacatures voor in regio Oppenhuizen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Oppenhuizen