user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vrachtwagenchauffeur C oud papier parttime Leeuwarden

Vacature Leeuwarden

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • Lagere school of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 12 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vind je het leuk om op zaterdag ochtend, een avond of paar avonden per week als vrachtwagenchauffeur te werken, dan is dit een vacature voor jou!

Omrin in Leeuwarden en Heerenveen is op zoek naar parttime vrachtwagenchauffeurs voor het ophalen van papier. Je rijdt met een achterlader of zijlader en haalt bij particulieren oud papier op. Heb je wel ervaring op een vrachtwagen, maar niet op een achterlader, dan wordt de mogelijkheid geboden om dit te leren. Ook is dit een zeer geschikte baan voor mensen die in het bezit zijn van een C rijbewijs, maar geen fulltime werk als chauffeur zoeken. We bieden je een leuke parttime baan voor langere tijd.

Je wordt verloond via de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO) Services o.b.v. ervaringsjaren. Je loon ligt tussen €10,99 en €13,23,- bruto per uur. Ook dien je in het bezit te zijn van een C rijbewijs incl. code95. Daarnaast biedt Randstad Transport code95 trainingen aan tegen een gereduceerd tarief.

Heb je interesse, dan reageer via de sollicitatiebutton met een bijgevoegd CV en motivatie.

2091502 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Vrachtwagenchauffeur C oud papier parttime Leeuwarden
Score: 8.7
Stemmen: 12

Vergelijkbare vacatures voor in regio Leeuwarden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Leeuwarden