user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior begeleider gehandicaptenzorg, werken als ZZP-er in friesland

Vacature Leeuwarden

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Word gespecialiseerd begeleider via Randstad Zorg Professionals! Randstad zorg professionals het bemiddelingsbureau voor al je uitdagende projecten.

In de functie van gespecialiseerd begeleider via Randstad Zorg Professionals kun je al ke kennis en vaardigheden met elkaar combineren.

Als gespecialiseerd begeleider ga je op projectbasis werken bij een leuke organisatie binnen de gehandicaptenzorg in Friesland. De begeleiders van Randstad Zorg Professionals worden ingezet op díe plekken waar net even iets extra’s nodig is. Bijvoorbeeld doordat er complexe 1 op 1 begeleiding voor een cliënt nodig is, een team in crisis is of de medewerkers extra coaching en begeleiding in hun werk nodig hebben. Als senior begeleider werk je langere periode op 1 project, gemiddeld zo’n drie maanden op een locatie. Hier draag je zorg voor de goede opvolging van de persoonlijke plannen van de cliënt en ben je daarnaast actief om zowel de cliënt als je collega’s en het team op een hoger plan te helpen.

Het is belangrijk dat je goed over weg kan met moeilijk verstaanbaar gedrag en dat samen kijkt naar de juiste begeleiding zodat er samen stappen gemaakt worden.


Wie ben jij?

Jij hebt de ervaring in huis om het verschil te maken. Jij bent van meerwaarde voor het team, de organisatie en de cliënt omdat je over de nodige kennis beschikt. Die kennis en ervaring heb je opgedaan tijdens je opleiding op minimaal niveau 4 (zoals bijvoorbeeld MZ, SPW, SPH, MWD of HBO-V) en tijdens de minimaal 4 jaar werkervaring in de zorg. Je weet goed om te gaan met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag en agressie en bent ook bereid om als de situatie daarom vraagt ADL-taken op te pakken.

Je staat stevig in je schoenen en neemt graag initiatief. Je kunt zelfstandig werken en zoekt daarnaast graag je collega’s op om jezelf en het team verder te professionaliseren.

Wat bieden wij?

Als gespecialiseerd begeleider krijg je de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen als professional. Elke nieuwe opdracht is een uitdaging en met jouw passie voor het vak werken we samen naar een positief eindresultaat voor alle betrokken partijen. Daarnaast kun je rekenen op:

- Uitbetaling conform de cao gehandicaptenzorg en een aanvullende aantrekkelijke reiskostenvergoeding.

- Afwisselende projecten in verschillende branches

Enthousiast? Meer weten? Neem dan contact op voor meer informatie of druk op de knop om te solliciteren!

Tot snel!

Oscar Vos 0651702538

Meer vacatures? Kijk dan op www.randstad.nl/zorg-professionals Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Senior begeleider gehandicaptenzorg, werken als ZZP-er in friesland
Score: 9.0
Stemmen: 37

Vergelijkbare vacatures voor in regio Leeuwarden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Leeuwarden