user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vrachtwagenchauffeur C kipper Joure

Vacature Joure

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een transportbedrijf in Joure ben ik per direct op zoek naar een vrachtwagenchauffeur op een kipper.

Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het transport van zand en grond naar verschillende projecten van het bedrijf door geheel Nederland. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de auto. Dit gebeurd door middel van een autolaadkraan achter de cabine.

Het betreft een full time functie voor langere tijd, waarbij je werkdagen van maandag t/m vrijdag zijn. Je werktijden liggen tussen 06:00 en 18:00. Wanneer de projecten in het zuiden van het land plaats vinden zal je in kost zitten, anders ben je iedere avond weer thuis. Bij wederzijds goedvinden dan bestaat de kans dat je in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Functie eisen:
- Rijbewijs C (inclusief code 95)
- Bestuurderskaart
- VCA

Ben je op korte termijn beschikbaar en vind je het leuk om in een klein team aan het werk te zijn? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct.

2096372 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Vrachtwagenchauffeur C kipper Joure
Score: 8.8
Stemmen: 21

Vergelijkbare vacatures voor in regio Joure Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Joure