user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Promotie medewerkers gezocht!

Vacature Bergschenhoek

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 12 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Word jij enthousiast van het aanspreken en overtuigen van mensen om je heen? Zoek jij een leuke bijbaan waar jij zelfstandig en gezellig aan de slag kan? Dan hebben wij eindelijk de bijbaan waar jij plezier uit haalt! Ga snel aan de slag als merkambassadeur/promotiemedewerker!

Jij bent, net als jouw collega's, enthousiast en hebt een postieve uitstraling waarmee je iedereen weet te overtuigen. Jij bent niet bang om op mensen af te stappen en jij vind het leuk om verschillende soorten opdrachten te doen en zoekt gemakkelijk jouw plekje op de verschillende werklocaties. Met een flexibele en pro-actieve houding zorg jij ervoor dat het merk optimaal word gepresenteerd!

Wat ga je precies doen?

Verschillende A-merken kunnen niet wachten om hun nieuwe producten onder de aandacht te brengen door kleine samples uit te delen aan de klanten. Jij loopt rond in de supermarkt en spreekt klanten aan die hun dagelijkse boodschappen doen. Je weet hen op een enthousiaste manier te overtuigen van het product en geeft een sample mee.

Je komt superveel verschillende mensen tegen. Denk bijvoorbeeld aan de drukke moeder met kinderwagen en huilend kind. Aan jou om in te schatten wanneer het jouw moment is om het nieuwe product aan haar te promoten. Als je even later ziet dat ze het product dat jij staat te promoten in haar winkelwagen heeft liggen ben jij tevreden.

Hier haal je echt energie uit en werk je tegelijkertijd aan je commerciële skills! Omdat je elke vrijdag en /of zaterdag werkt is het goed te combineren met je studie of je drukke leven!

Jij geeft bezoekers echt een goed gevoel bij het sample dat je meegeeft, de klantbeleving staat dus centraal!

Wat ga je verdienen?

22 jaar e.o. - € 10,93

21 jaar - € 10,-

20 jaar - € 8,50

19 jaar - € 7,25

18 jaar - € 6,75

17 jaar - € 5,25

Los van dit goede salaris krijg je een reiskostenvergoeding en de kans om je communicatie- en verkoopvaardigheden te verbeteren aan de hand van getrainde fieldcoaches en de Face The Public Academy. Daarnaast is er ook een interessante bonusregeling: bij 8 (of meer) gewerkte dagen per maand krijg je een bonus van €150,-. Bij 6 of 7 gewerkte dagen bedraagt de bonus €50,-.

Lees jij jezelf terug in deze omschrijving? Ben jij die enthousiaste promotor die wij zoeken? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan! En mocht je toch nog vragen hebben, kan je telefonisch (020-5691210), via de mail en whatsapp (0612973811) contact opnemen. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Bergschenhoek Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Bergschenhoek