user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Productiemedewerker Logistiek medewerker

Vacature Nieuwegein

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij productiemedewerker?
200+ Werkgevers zoeken nu productiemedewerkers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature PRODUCTIEMEDEWERKER l LOGISTIEK MEDEWERKER l TECHNISCH l FULLTIME l LANGERE TIJD l UITZICHT OP VAST CONTRACT

Voor een bedrijf, dochteronderneming van Tata Steel, dat panelen produceert voor bouwprojecten in de dak- en gevelindustrie zijn we op zoek naar twee verschillende medewekerkers! Het gaat om een functie voor langere tijd waarin veel opleidingsmogelijkheden zijn. Je hebt uitzicht op een vaste baan, wanneer het van beide kanten bevalt!

De belangrijkste vereisten voor het werk zijn dat je technisch inzicht hebt en je jezelf graag wilt doorontwikkelen. Er wordt in twee ploegen gewerkt: ene week van 06:00-14:30 en de andere week van 14:30-23:00. Hierdoor ben je de ene week lekker vroeg thuis en de andere week kun je lang uitslapen! Beter kan niet lijkt ons!

We zijn op zoek naar mensen voor twee verschillende functies.

1. Heftrucker
We zijn op zoek naar iemand met logistieke ervaring op de heftruck (je rijdt met panelen die wel 20 meter lang kunnen zijn). Je bedient tevens een wikkelaar, waarmee de pallets met panelen worden ingewikkeld! Heb je logistieke ervaring en ervaring met het rijden met een heftruck? Reageer dan snel!

2. Productie ondersteuner
De tweede functie is de functie van productie ondersteuner. Voor het productieproces moeten er constant materialen worden aangeleverd zodat het productieproces soepel blijft verlopen. De materialen zijn grote rollen van metaal die met een bovenkraan moeten worden verplaatst. Het is secuur, precies en belangrijk werk, dat bovenal veilig moet gebeuren. Via Randstad kan je het certificaat voor het bedienen van de bovenloopkraan behalen. Je bedient de bovenkraan en zorgt dat de metalen rollen (kunnen tot 10.000 kilo wegen) vanuit de vrachtwagens uitgeladen worden en op de goede plek gelegd worden in de loods. Ook in deze rol heb je uitzicht op een vaste baan.

Het zijn dus logistieke/productie functies. Heb je hier ervaring in en wil je graag meer leren? Reageer dan snel!

Het salaris ligt voor beide functies rond de €2.200 bruto per maand. Tevens krijg je hier nog een ploegentoeslag overheen. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Nieuwegein