user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Productiemedewerker / pakketsorteerder avond

Vacature Zwolle

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij productiemedewerker?
200+ Werkgevers zoeken nu productiemedewerkers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Heb jij thuis al je boeken op alfabetische volgorde? En je kleding in je kast op kleur gesorteerd? Of worden jouw bierdopjes op merk gesorteerd? Kortom ben jij alles behalve een chaoot en vind jij het heerlijk om alles op de juiste plek te leggen?

Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Voor PostNL in Zwolle zijn wij op zoek naar pakketsorteerders/ opleggers. Jij zal aan de hand van de postcode pakketten in de juiste container doen, jij bent dus de persoon die mede verantwoordelijk is voor het feit dat jouw buurman zijn werptent vrijdagmiddag toch binnenkrijgt zodat hij de volgende dag naar het festival kan. Dat geeft toch een goed gevoel?!

Natuurlijk begrijpen wij dat jij niet altijd evenveel tijd hebt, hierom is het werk alleen in de avonden. Jij kan starten tussen 17:30u en 19:30u en werkt tot 01:30u. Ook kan jij zelf aangeven op welke dagen jij kan werken. Dit geeft jou de flexibiliteit om het werk te combineren met bijvoorbeeld jouw studie.

Het werk is fysiek zwaar en kan een belasting zijn op de rug, schouders en knieën. Wij vragen van jou een minimale lengte van 1,65m in verband met het opstapelen van de pakketten. Met het openbaar vervoer is het helaas niet mogelijk om bij PostNL te komen, hierom is eigen vervoer een vereiste.

Je verdient €9,78 (21 jr e/o) bruto per uur. Wat mooi meegenomen is, is het feit dat jij een aantal toeslagen krijgt, doordat jij in de avond werkt! De toeslagen die wij hanteren lopen op tot wel 30%! Wie wil dat nu niet?!Daarnaast keert PostNL een bonus van 10% uit over je gewerkte uren wanneer jij je werkzaamheden tussen W46 en W52 n.a.v. de voorwaarden voltooid!

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij PostNL?!

Solliciteer dan direct! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Zwolle