user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Productiemedewerker / pakketopvoerder ochtend

Vacature Zwolle

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij productiemedewerker?
200+ Werkgevers zoeken nu productiemedewerkers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Ben jij op zoek naar een leuke baan waarbij jij in de middagen alle tijd hebt om te doen waar je zin aan hebt? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

PostNL, ook wel de sportschool waar je geld verdient in plaats van geld moet betalen om te sporten, is op zoek naar pakketopvoerders voor in de ochtend. Vanwaar sportschool? Jij bent constant in de weer met (zware) postpakketten. Deze wegen tot maximaal 31,5 kilo per pakket. Hiermee kan jij dus flink wat spieren kweken! Ook ben jij constant aan het lopen met de pakketten, hierdoor zal jij ook jouw conditie verbeteren. Zo kan jij in ieder geval je summerbody behouden!

De werktijden zijn tussen 04:00u t/m 13.00u van maandag t/m zaterdag. Wij vragen een beschikbaarheid van minimaal 3 ochtenden in de week waarvan de zaterdagochtend een pré is.Je verdient €9,78 (21 jr e/o) bruto per uur. Wat mooi meegenomen is, is het feit dat jij een aantal toeslagen krijgt, doordat jij in de avond werkt! De toeslagen die wij hanteren lopen op tot wel 30%! Wie wil dat nu niet?!Daarnaast keert PostNL een bonus van 10% uit over je gewerkte uren wanneer jij je werkzaamheden tussen W46 en W52 n.a.v. de voorwaarden voltooid!
Hieronder een samenvatting van wat wij van jou vragen:
- Een minimale lengte van 1,65 m
- De mogelijkheid om fysiek belastend werk te verrichten
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal
- Jij bent in het bezit van eigen vervoer, in verband met de werktijden is PostNL niet te bereiken met het openbaar vervoer
- Jij kan een VOG (verklaring omtrent gedrag) tekenen

Klinkt dit als jouw baan?!

Solliciteer dan snel via onderstaande link! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Zwolle