user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Operator

Vacature Rijssen

Randstad
 • Randstad Bedrijfsprofiel
 • Lagere school of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij operator?
200+ Werkgevers zoeken nu operators

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Gezocht: OperatorsVoor meerdere bedrijven zijn wij op zoek naar gemotiveerde operators in de omgeving van Rijssen. Het betreft werkzaamheden bij diverse onderdelen. Je kunt worden ingezet om te ondersteunen bij het logistieke gedeelte van de organisatie, in het magazijn of aan één van de lijnen in het productieproces. Je staat aan het begin van de vervaardiging van het product en zorgt dat alles optimaal verloopt.Wat kun je verwachten?
 • Een zelfstandige functie met ruimte voor je eigen ontwikkeling;
 • Goed salaris op basis van je leeftijd en ervaring;
 • Werk voor langere periode of verschillende korte opdrachten;
 • Wanneer het werk ophoudt de mogelijkheid om elders in de regio aan de slag te gaan via Randstad;
Jij bent:
 • Woonachtig in de omgeving Rijssen;
 • Bereid om te leren of hebt reeds ervaring opgedaan in een soortgelijke functie als operator;
 • Bereid om te werken in dagdienst en/of ploegen (2, 3 of 5).
 • Bereid om je handen vies te maken als Operator;

Geïnteresseerd om aan de slag te gaan Operator, wacht dan niet langer en klik op ‘solliciteren’ dan nemen we contact met je op!  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rijssen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Rijssen