user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Magazijnmedewerker HEMA

Vacature Utrecht

Randstad
 • Randstad Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Een magazijn waarin je alle logistieke vacatures kunt vervullen die jou passen. Met diensten in de ochtend, middag of avond. Dát is werken bij Hema in Utrecht.

Wat bieden wij jou?
 • Verschillende diensten van 07.00 uur tot en met 23.45 uur (jij bepaalt)
 • Toeslagen tot 33 % tijdens onregelmatige werktijden
 • Reiskosten tot 40 kilometer van Utrecht;
 • Een bruto salaris van € 9,93 per uur (bij 23 jaar en ouder);
Vacatures bij Hema
Zie jij in jezelf de ideale magazijnmedewerker voor een van de meest moderne magazijnen van Nederland? Of denk je dat je ons kunt helpen met het laden en lossen van goederen? Of verwacht je dat het ompakken van producten helemaal jouw ding is? In alle gevallen kun je werken bij HEMA in Utrecht als magazijnmedewerker.

Betrokken
Want ongeacht je persoonlijke werkvoorkeuren zijn je eigenschappen gelijk. Je houdt van doorpakken, maar verliest tegelijkertijd ook je nauwkeurigheid niet uit het oog.

300.000.000 producten bij Hema
Vanuit het magazijn in Utrecht voorziet HEMA haar winkels in Nederland en de rest van Europa van de juiste producten. Aantal verwerkte artikelen per jaar? Ruim 300.000.000. En maak je geen zorgen: dat aantal hoef je niet in je eentje te halen als magazijnmedewerker.

Wat verwachten wij?
 • Je hebt een goede motivatie
 • Je bent fysiek in orde?
De vacature van magazijnmedewerker vervullen?
Wil jij werken bij HEMA eDC in Utrecht? Klik dan op de solliciteer-knop onderaan deze pagina. En houd je telefoon vervolgens in de gaten. Want wij bellen zéér snel! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Utrecht