user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teamleider 5 pl

Vacature Bedum

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Teamleider?
200+ Werkgevers zoeken nu Teamleiders

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature FrieslandCampina zoekt teamleidersAls teamleider geef je leiding aan jouw eigen team in lijn met de afdelings- en locatiedoelstellingen om zodoende de teamdoelstelling te behalen. Je hebt een duidelijke visie over het ontwikkelen van je team en het verbeteren van de prestaties. Je gaat samen met jou team deze uitdagingen aan en coacht, ondersteunt en stuurt waar nodig.Enkele taken van de teamleider:- Coördinatie van de dagdagelijkse activiteiten die bijdragen aan de realisatie van het productieprogramma die voldoet aan gestelde kwalitatieve en kwantitatieve normen- Leiden van het overleg en in het kader hiervan begeleiden van de werkoverdracht tussen de ploegen en zorgdragen voor een goede communicatie binnen de ploeg en tussen de verschillende ploegen- Optimaliseren en op niveau houden van het veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn binnen de afdeling, gelieerd aan de eisen die gelden voor de afdeling- Je geeft dagelijkse sturing aan +/- 6 operators;
Verantwoordelijk voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op de afdeling- Verzorgen van management-informatie naar Hoofd Productie aangaande kwalitatieve of kwantitatieve ontwikkelingen op belangrijke KPI’sFunctie-eisen- MBO+ of HBO werk en denkniveau met aanvullende aantonbare op het gebied van leiding geven;- Minimaal 3-5 jaar werkervaring binnen de procestechniek / levensmiddelentechniek;- Kennis van veiligheids- en kwaliteitssystemen en standaarden- Kennis van de tools en methodieken voor gericht verbeteren;- Goede beheersing van het Microsoft office pakket en SAP- Goede communicatieve vaardigheden en rapportagevaardighedenHerken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij toe aan een volgende stap? Twijfel niet en reageer eenvoudig via onderstaande button.Ik hoop je snel te spreken! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Bedum Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Bedum