user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Postbezorger

Vacature Amsterdam

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

De zomer staat weer voor de deur! Ben jij graag aan de wandel in de buitenlucht en bezorg je buurtbewoners van jouw wijk graag een glimlach? Vind jij het fijn om actief bezig te zijn? Ga direct als postbezorger in Amsterdam aan de slag!

Postbezorger

Parttime (2 tot 4 dagen, 16-32 uur) | Diemen | €9,11

Jouw baan

In deze functie van postbezorger bezorg jij (minstens) op dinsdag en vrijdag de post voor de bewoners van Regio Amsterdam. Samen met je collega rijd je vroeg in de ochtend met een busje vanaf de wijk in Diemen en daar gaan jullie samen de post bezorgen. Je werkt in eerste instantie op dinsdag en vrijdag, maar aangezien jij je werkzaamheden goed uitvoert kunnen deze uren in overleg met jou worden verhoogd.

Wat biedt deze baan jou?

Naast dat deze functie veel zelfstandigheid biedt kun jij de hele dag lekker buiten zijn en krijg jij gelijk je dagelijkse dosis lichaamsbeweging. Je verblijft heerlijk in de buitenlucht en als het weer even mee zit, geniet je de hele dag van de zon! Je werkt in eerste instantie 16 uur per week, waardoor jij deze baan goed kan combineren met bijvoorbeeld je studie, vrijwilligerswerk of je andere parttime baan.

Onze ideale kandidaat

Als postbezorger draag je veel verantwoordelijkheid, omdat het belangrijk is dat iedereen op tijd en op het juiste moment de post ontvangt. Aangezien jij in de omgeving van Diemen woont, betrouwbaar bent en verantwoordelijkheid neemt is dit voor jou vanzelfsprekend en voer jij de werkzaamheden door weer en wind uit. Een eis is een rijbewijs B!

Solliciteren

Ben jij de persoon waarop alle buurtbewoners met smart op zitten te wachten? Wil jij actief bezig zijn en woon je in de omgeving van Diemen en heb jij een rijbewijs B? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton!

Heb je nog vragen? Geen probleem! Neem dan contact op met Amir, te bereiken via het telefoonnummer 0205198432 of via het e-mailadres via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam