user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Sales consultant

Vacature Zaandam

Randstad
 • Randstad Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij je sales skills naar een next level brengen? Focus op een strategisch marktbewerkingsplan in plaats van alleen maar cold calling? Van verkoper naar sparringpartner? Van generalist naar specialist? Dit kan bij Randstad Techniek in de rol van sales consultant. Solliciteer dan nu!

Je werkgebied is de hele regio Noord-West Nederland en hiervoor maak je een salesplan voor de sectoren Procesindustrie en Machine & Apparatenbouw. Als sales consultant ga je zelfstandig aan de slag, waarbij je veel tijd en energie steekt in 50 klanten waarvan je alles weet en die je continu op je netvlies hebt. Klanten met een omzetpotentieel tussen de 200K en 1M. Voor deze klanten ben jij adviseur en sparringpartner op het gebied van arbeidsbemiddeling van technisch MBO personeel. Je scope en focus ligt op het bewerken van DMU’s en helder krijgen bij een klant waar en welke behoefte er ligt. 

Jij bent de motor voor de units om opdrachten binnen te halen en tot een succes te laten komen, door veel interactie met de collega’s van de units. Maar ook werk je nauw samen met het MT van Randstad Techniek om mooie contracten op te stellen en ben je actief betrokken bij de afdeling Bidmanagement voor de vetste tenders. 

Ben jij ambitieus en wil jij je sales carrière verrijken om uiteindelijk door te groeien naar bijvoorbeeld Sales Manager, Bid Management of het doorlopen van een potential traject bij Randstad Groep Nederland? Dan is deze rol perfect voor jou! Sales, adviseren, verdieping en specialist! 

In een notendop

 • Als sales consultant heb je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om je werkzaamheden in te delen. Je primaire focus ligt op het binnenhalen van (landelijke) klanten voor Randstad Techniek met meer dan  € 200.000,- omzetpotentie.
 • Sales en netwerken; daarbij ben jij helemaal in je element. Je weet de klant te triggeren om een offerte uit te schrijven, je snapt de klantvraag en kunt dit omzetten naar een pakkende offerte tekst.
 • Je informeert, signaleert, adviseert en werkt nauw samen met de units in de regio inzake het nakomen van de contracten en / of afspraken met toegewezen accounts. Aan het eind van het salestraject zorg je voor een solide overdracht aan de operationeel manager, intercedenten en recruiters.
 • Je bent een echte ondernemer. Samen met je team bepaal je de businessdoelen, maar hoe je deze behaalt, heb je zelf in de hand. Natuurlijk word je daarbij gecoacht.

Wat wij vragen

 • Een HBO werk- en denkniveau  en commerciële werkervaring en/of werkervaring in de arbeidsbemiddeling.
 • Je bent resultaatgericht en streeft naar goud in je dienstverlening richting klanten .
 • Sales is jou niet aangeleerd maar aangeboren en  een ‘nee’ van een potentiële klant is de trigger om ‘ja’ te krijgen. Je beschikt over ondernemersgeest.
 • Je hebt het lef en doorzettingsvermogen om niet alleen kansen te zien maar ze ook tot een succes te maken.
 • Je hebt het vermogen om klanten een stapje voor te zijn: een slimme oplossing bieden is pas echt kicken als je dat doet voordat ze erom vragen.
 • Je bent flexibel en weet de juiste prioriteiten te stellen waardoor jij je klant nog beter aan je bindt.


Waarom Randstad
Een inspirerende werkomgeving bij de Nederlandse nummer 1 hr-dienstverlener. Bij Randstad kies je niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en een grote diversiteit aan functies binnen de hele Randstad Groep Nederland. Dit biedt jou als sales consultant interessante carrière perspectieven..
 
Arbeidsvoorwaarden in het kort

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.600,- en € 3.000,- (afhankelijk van je werkervaring)
 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland
 • goede mobiliteitsregeling of leaseauto en laptop
 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag
 • choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)
 • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding
 • een interessante bonusregeling

 
Contact info
Herken je jezelf in het bovenstaande en wil je deel uitmaken van ons team, solliciteer dan direct! Heb je eerst nog vragen neem dan contact op onze Talent Acquisition Specialisten Suzan Felix 06 - 152 151 63 of Gerco Guyt, operationeel manager bij Randstad Techniek 06-21689708.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Mevr. Suzan Felix - Willems
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zaandam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Zaandam