user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicemedewerker rijbewijs C

Vacature Klarenbeek

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor één van de grootste textieldienstverleners in Nederland zijn we op zoek naar en serviceverlener met rijbewijs C.

Je bent als serviceverlener één van de belangrijkste aanspreekpunten van de klant, onder meer in de terugkoppeling van informatie van de klant. De serviceverlener signaleert gedurende de dienstverlening knelpunten en kansen. Tevens informeer je bij de juiste personen binnen de organisatie hierover.
Met een bakwagen belever je de klanten en zorg je voor de juiste dienstverlening.

Wij zijn op zoek naar harde werkers die een baan met verantwoordelijkheid willen en die het leuk vinden om het aanspreekpunt te zijn voor onze vaste klanten.

- In het bezit van rijbewijs-C met vakbekwaamheid code-95 en een digitale chauffeurs pas.
- Goede beheersing van de nederlandse taal in woord en geschrift
- Je legt makkelijk contact en weet te communiceren.
- Naast flexibiliteit bezit je een groot doorzettingsvermogen en ben je enorm leergierig.
- Je beschikt over een goede fysieke conditie.
- Je wisselt volgens een routelijst de producten bij de klanten en noteert deze op de routelijst.
- Je zorgt op een juiste wijze voor de vrachtwagen en de overige producten.
- Je hoort graag bij een gezellig team serviceverleners.
- Je werkt graag voor een mogelijk vast dienstverband.

Wil je graag meer informatie over de functie? Reageer dan snel of neem contact met ons op! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Servicemedewerker rijbewijs C
Score: 8.8
Stemmen: 27

Vergelijkbare vacatures voor in regio Klarenbeek Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Klarenbeek