user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicemonteur, regio Twente

Vacature Enschede

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • Lagere school of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Aan de slag als servicemonteur in de regio Twente, in Enschede? Word jij enthousiast van stoom/heetwatersystemen en koeltechniek? Otter-Westelaken is voor een klant in de utiliteit op zoek naar een servicemonteur.

Jouw werk als servicemonteur

Als Servicemonteur in de utiliteit heb je dagelijks te maken met diverse complexe installaties zoals warmte-, koel- en watersystemen. Je start je dag met een teamoverleg met je collega’s en de sitemanager. Je krijgt hierbij de onderhoudstaken voor de dag toegewezen die je zelfstandig zult uitvoeren. Er kan elk moment van de dag een storingsmelding binnenkomen, deze pak jij in eerste instantie zelfstandig op door eerstelijns support te geven of contact te leggen met specialisten en leveranciers. Dit alles doe je ook zelfstandig bij de klanten in de regio Twente. Bij de klanten ben jij namelijk het eerste aanspreekpunt. Door de diversiteit in klantenbehoefte, werkzaamheden en locaties is eigenlijk geen dag hetzelfde en dat maakt deze baan als servicemonteur zo leuk!

Jij als servicemonteur

Als servicemonteur bij dit bedrijf ben jij in staat om zelfstandig en oplossingsgericht aan de slag te gaan. Daarnaast heb jij:

- Afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting werktuigbouwkundige

- Enige ervaring in een soortgelijke functie is gewenst maar geen vereiste

- Je hebt kennis van stoom/heetwatersystemen

- Je hebt kennis van koel/koudetechniek, waterzuiveringstechniek, algemene onderhoudstechnieken. (heb je deze ervaring niet dan is er de mogelijke deze via cursussen te verkrijgen)

- Je hebt een flexibele instelling omdat je ook consignatiediensten moet draaien één keer in de vijf weken

- Je bent servicegericht omdat jij het eerste aanspreekpunt van de klanten bent.

- Je bent in staat om onderaannemers aan te sturen

Wat kun je verwachten als servicemonteur.

Als servicemonteur in de regio Twente, in Enschede kun jij verwachten:

- Maandsalaris tussen de €2.800,- en €3.300,- afhankelijk van je ervaring

- Functie in de dagdienst

- Er wordt een auto en gereedschap tot je beschikking gesteld

- Er zijn veel doorgroeimogelijkheden

Wil jij als servicemonteur bij dit bedrijf werken in de regio Twente, Enschede? Solliciteer dan via de knop of bel ons op 074-3574300! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Servicemonteur, regio Twente
Score: 9.6
Stemmen: 26

Vergelijkbare vacatures voor in regio Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Enschede