user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Verpleegkundige GGZ

Vacature Den Bosch

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor onze opdrachtgever in de sector Geestelijke Gezondheidszorg zijn we op zoek naar een ervaren verpleegkundige!

Het betreft een tijdelijke vacature tot eind augustus 2018 op parttime basis, waarbij in onregelmatige diensten gewerkt wordt. Het betreft de doelgroep volwassenen en ouderen met psychische problematiek.

Als verpleegkundige sta je dagelijks klaar voor je cliënten met warmte, zorg en professionaliteit. Je ondersteunt je cliënten bij de dagelijkse verzorging en in het behouden van zoveel mogelijk regie over het dagelijkse leven, daarnaast stimuleer je de zelf-redzaamheid en dag-structurering. Voor de aan jou toegewezen cliënten ben je persoonlijk begeleider en coördineer je de zorg. Met betrekking tot de behandeldoelstellingen stem je af met de behandelaar over de behandelaanpak, fase van herstel en bijzonderheden. Je staat ook klaar voor de naasten van de cliënt, die hulp en begeleiding geboden wordt.

Voor deze functie:

 • Heb je een afgeronde opleiding verpleegkundige MBO niveau 4 of HBO-V, met BIG registratie;
 • Werk je intensief samen met de hoofdbehandelaar;
 • Beschik je over een warm hart voor mensen met veel levenservaring en hun verhalen;
 • Kun je omgaan met weerstand van cliënten;
 • Dien je stevig in je schoenen te staan;
 • Heb je kennis van de voornaamste ontwikkelingen op het gebied van psychiatrie en herstel ondersteunend werken;
 • Ben je erop gericht te werken vanuit de achtergronden en mogelijkheden van patiënten;
 • Communiceer je op een prettige en duidelijke manier;
 • Weet je een heldere vertaalslag te maken van het zorgprogramma;
 • Ben je flexibel qua werktijden, denk aan avonden en/of weekenden;
 • Ben je een echte aanpakker, enthousiast en betrokken;
 • Heb je ervaring in de GGZ en is herstel ondersteunde zorg jouw tweede natuur

Salaris, reiskostenvergoeding en ORT voor deze functie is conform de cao GGZ.

Je krijgt toegang tot ons programma Goodhabitz, waar wij volop trainingsmogelijkheden bieden.

Heb je interesse in deze functie en wil je meer informatie? Dan zien we je reactie graag tegemoet!
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Den Bosch