user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Managementondersteuner

Vacature Den Haag

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij ervaring als Management Assistent en ambieer jij om voor het Rijk te werken? Lees dan snel verder!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als managementondersteuner ben je een teamplayer, iemand die het prettig vindt om met anderen samen te werken. Je werkt met meerdere managementondersteuners op het secretariaat. Je vervangt anderen en springt bij waar nodig is, het gaat om een brede inzetbaarheid binnen het secretariaat. Je beantwoordt de telefoon en zorgt voor een optimale bereikbaarheid. Via het digitale systeem Marjolein behandel je de binnenkomende post en verzorg je de uitgaande post. Je corrigeert brieven, nota's en memo's. Je handelt stukken af, bewaakt de voortgang en beheert het archief. Je beheert de agenda van de MT-leden. Uiteraard maak je afspraken en regel je catering, en je meldt bezoekers aan. Je verzamelt en ordent vergaderstukken uit de mailbox, draagt zorg voor de verzending, bewaakt de afhandeling en signaleert de overschrijding van termijnen. Verder ben je niet bang voor een beetje hectiek.

FUNCTIE-EISEN
Diploma HAVO/MBO secretariële richting of gelijkwaardige combinatie van opleiding en ervaring.
CZ is op zoek naar iemand die zich verantwoordelijk voor het werk voelt, je bent pro-actief, dienstverlenend, flexibel en enthousiast. Tevens ben je ondernemend, denkt logisch, denkt mee en bent consequent. Je vindt het leuk om in teamverband, maar ook zelfstandig, te werken. Ook beschik je over een praktisch organisatievermogen en uitstekende contactuele vaardigheden. Bovendien werk je bij voorkeur in een dynamische omgeving en kun je prioriteiten stellen. Daarnaast heb je een ruime ervaring met secretariële werkzaamheden. Je kunt goed omgaan met verschillende computerprogramma's, waaronder Outlook, Word en PowerPoint (Windows XP). Ervaring als managementondersteuner of administratief medewerker is een must.

Alle managementondersteuners binnen de directie Curatieve Zorg (CZ) maken deel uit van een team. Dat wil zeggen dat alle managementondersteuners in feite inzetbaar moeten kunnen zijn op diverse plaatsen binnen de organisatie. Vakkennis, flexibiliteit en stressbestendigheid vormen daardoor absolute voorwaarden voor sollicitatie naar deze functie.

OVERIGE INFORMATIE
- Aantal uur per week: 36
- Startdatum: 01-05-2018
- Einddatum: 01-11-2019
- Salaris: conform BBRA-schaal 6

Ben jij direct enthousiast geraakt? Twijfel dan niet en reageer meteen met je cv + motivatiebrief. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Managementondersteuner
Score: 8.0
Stemmen: 38

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Den Haag