user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Verpleegkundige

Vacature Amsterdam

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij een startende of ervaren Verpleegkundige, met een groot hart voor de zorg? En wellicht voel jij je zelfs ‘thuis’ in de Thuiszorg en zoek je een uitdagende baan niet al te ver van huis? Dan hebben wij van Tempo-Team medisch jouw nieuwe baan voor je. Er is namelijk zoveel te doen in de intramurale en extramurale zorg.

Je bent als Verpleegkundige verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de zorg voor de cliënten. Je zoekt naar oplossingen voor complexe en niet-alledaagse zorgvragen. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en ondersteunt bij het verzorgen.

Jij krijgt:
• een vaste werkplek;
• de enorme uitdaging om -samen met ons- verder te bouwen aan de zorg;
• een salaris passend bij de functie en je ervaring conform CAO van de opdrachtgever;
• verpleegkundige schaal 40, met een instapschaal van €12,66 en eindschaal van €17,22;
• onregelmatigheidstoeslagen volgens CAO;
• mogelijkheden tot het volgen van een opleiding.

Jij hebt:
• een vakgerichte opleiding verpleegkundige, dat mag zowel MBO als HBO zijn;
• een BIG registratie en een hepatitis B vaccinatie is een pre;
• een proactieve werkhouding, bent meedenkend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• een inzet waarbij je zelfstandig, cliëntgericht en stressbestendig bent;

Ben jij geïnteresseerd in een baan in de provincie Noord-Holland? Solliciteer dan via www.tempo-team.nl.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 020-6245232
U kunt vragen naar Krystle Essed, Lotte Stadt of Khaoula Afkir, zij gaan graag met u in gesprek.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam