user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Casemanager Arnhem

Vacature Zetten

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Manager?
200+ Werkgevers zoeken nu Managers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Casemanager Arnhem Ben jij in staat om knelpunten en stagnatie te signaleren in het proces van werkhervatting? Neem jij daarnaast automatisch een adviserende rol aan en ben jij ook nog eens super enthousiast en beschik jij over natuurlijke overtuigingskracht? Lees dan gauw verder, want wellicht is deze job geknipt voor jou!Wat ga je doen?Als casemanager voer je de regie op het gehele verzuimproces. Dit verzuimproces is gericht op het beheersen van de schadelast van de klanten. In het proces van de werkhervatting is het jouw taak om stagnatie en knelpunten te signaleren. Hierbij is het van belang dat je kijkt wat de oorzaak is en onderneem je de benodigde acties. Je onderhoudt goed contact met zowel de werkgever als de verzekeraar. De werkdag is dan ook nooit hetzelfde. De werkomgeving is dan ook dynamisch en op sommige dagen zelfs hectisch te noemen. Jij als échte casemanager weet dan je hoofd koel te houden en blijft de juiste prioriteiten stellen. Als resultaatgericht persoon ga je voor je doelen. Alle stappen registreren is voor jou geen enkel probleem. Jij weet als geen ander dat samenwerken effectief is, je bestempeld jezelf dan ook als een echte teamplayer. Met jouw pro-actieve houding en nieuwsgierige karakter zet jij net even dat stapje extra.Dit krijg je van ons:
 • een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • een dynamische werkomgeving;
 • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie;
 • een prettige werksfeer.
Wie jij bent:
 • je bent in het bezit van een hbo diploma, bijvoorbeeld in de richting van HRM of MER;
 • je bent een enthousiaste medewerker die houdt van een dynamische omgeving;
 • je hebt een zakelijke en commerciële houding en je bent daarnaast klantgericht;
 • je bent bekend met een commerciële omgeving;
 • je hebt ervaring als casemanager;
 • je hebt een pro-actieve houding en met jouw overtuigingskracht weet jij iedereen in beweging te krijgen.
Jouw werkomgeving bij:De opdrachtgever wil Nederland gezonder en vitaler maken. Ze zijn van grote betekenis zowel op maatschappelijk als bedrijfseconomisch vlak voor werkend Nederland. Ze verlagen verzuim en zorgen gezonde en vitale medewerkers. Echt een organisatie waar je bij wil horen dus! Je bent nog maar één stap verwijderd van de sollicitatieprocedure, dus klik op de button "solliciteer" of neem gerust contact met ons via telefoonnummer: 06-22342741. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Casemanager Arnhem
Score: 8.1
Stemmen: 44

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zetten Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Zetten