user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Planner hijskranen

Vacature Zoeterwoude

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij een kei in gestructureerd werken? Hou jij van plannen, hou jij in de meeste chaotische situaties je hoofd koel en sta jij graag in contact met andere mensen? Lees dan snel verder!De opdrachtgever in Zoeterwoude is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hijswerk, met een wagenpark van ongeveer 45 hijskranen en diverse zwaar transport trucks. Het bedrijf is voornamelijk actief in de bouw, industrie en wind.Wat ga jij doen?Het plaatsen van een dakkapel of een nieuwbouwwijk bouwen in het midden van de stad? Jij zorgt ervoor dat de hijskranen op de juiste tijd op de juiste plaats staan. Je weet precies wat de klant nodig heeft en je denkt mee met de machinist. Je bent een echte spil in het web en zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en machinisten. Jouw doel is een tevreden klant die voor zijn volgende project jou weer weet te vinden!Wat bieden we jou?
 • Een salaris van tussen de €13 en €14 per uur, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • ADV toeslag
 • Reiskosten vanaf 10 km reisafstand;
 • De mogelijkheid om vakgerichte cursussen te volgen;
 • Een zeer uitdagende baan.
Wie ben jij?
 • Je bent een echte teamspeler;
 • In het bezit van het rijbewijs B;
 • Je hebt ervaring met hijskranen (planning of machinist). Dit is een vereiste;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.
Klinkt goed he? Vinden wij ook! Solliciteer via de button en wij spreken je graag snel.  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zoeterwoude Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Zoeterwoude