user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Operator in 2 of 3 ploegendienst

Vacature Apeldoorn

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij operator?
200+ Werkgevers zoeken nu operators

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Heb jij een passie voor food en voornamelijk voor brood. Solliciteer dan direct voor de functie van operator bij deze bakkerij in Apeldoorn. Deze bakkerij levert het brood voor veel kleine bedrijven in de omgeving. Hierdoor ben je veel bezig het afstellen en omstellen van de lijnen en is geen enkele dag hetzelfde.Wat ga je doen:
Als operator begin je als orderpicker, zodat je alle producten goed leert kennen. Vervolgens groei je door richting de kleinbroodlijn en tot slot groei je door richting de grootbroodlijn en beheers je het volledige proces.
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het complete interne proces. Je werkt nauw met elkaar samen en helpt elkaar waar nodig. Er wordt van je verwacht dat je een teamverband kan werken en dat jij je flexibel op kan stellen.
Verder houd jij je bezig met:
- Het controleren van de producten;
- Het uitvoeren van steekproeven;
- Het bij- en aanvullen van de machine.

Wat hebben wij jou te bieden:
- Een fulltime baan als lijnoperator in ploegendienst (2/3 ploegensysteem);
- Een startersloon van € 12,51,- afhankelijk van de opgedane werkervaring;
- Werk in een vooruitstrevend gemoedelijk familiebedrijf in Apeldoorn;
- Uitzicht op een vast dienstverband.

Wat vragen wij van jou:
- Kennis en zorgdragen voor HACCP, GMP en veiligheid;
- Groot verantwoordelijkheidsgevoel en nauwkeurig;
- Een opleiding op niveau 2 richting techniek, bij voorkeur procestechniek.

Wil jij als operator werken bij dit leuke bedrijf in Apeldoorn? Solliciteer dan via de knop of bel ons op 074-3574300 en vraag naar Sandra of Luit! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Apeldoorn