user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Operator met doorgroeimogelijkheden

Vacature Almere

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Zie jij jezelf werken als allround operator bij een internationaal bedrijf in de food industrie? Wil jij goede arbeidsvoorwaarden , doorgroeimogelijkheden en een leuke werksfeer? Lees dan snel verder!

Als allround operator bij dit prachtige bedrijf kan je ingezet worden op 2 verschillende afdelingen, afhankelijk van je eigen kennis en kunde én uiteraard waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Op de ene afdeling kan je op verschillende verpakkingslijnen ingezet worden en op de andere afdeling worden er meer technische handelingen van je verwacht. Op deze laatste afdeling zul je ook nachtdiensten draaien.

Het is een eeuwenoud bedrijf, maar zo ziet de productieafdeling (en het hele bedrijf) er niet uit. Er wordt veel gebruik gemaakt van de nieuwste technologie en op korte termijn komen er weer nieuwe machines de productie versterken.

Je werkt in een schone en heldere omgeving waar ook veel rondleidingen worden gegeven. Goed om te weten: deze rondleidingen worden niet op de werkvloer gedaan, maar door middel van een ‘loopbrug’ achter glas. Je moet er dus wel tegen kunnen dat mensen kijken hoe het productieproces er bij dit bedrijf aan toe gaat!

Nog een leuk weetje: de gemiddelde medewerker werkt hier ruim 12 jaar!

Lijkt dit je wat? En voldoe jij aan de volgende eisen?

 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je kan in ploegendiensten werken (2/3 ploegen, afhankelijk van afdeling)
 • Je bent een doorzetter en wilt graag nieuwe dingen leren
 • Je hebt logisch en technisch inzicht
 • Je bent een teamplayer en draagt bij aan de goede sfeer

Wat staat daar tegenover?

 • Een marktconform salaris met ploegentoeslagen
 • Werken in een ontzettend leuke omgeving
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een baan met perspectief en een goede toekomst!

Ben jij de operator die wij zoeken en denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan dit wereldwijde bedrijf? Solliciteer dan gauw!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Almere