user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Database Administrator (DBA)

Vacature Renswoude

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Zorg jij voor hoogstaande kwaliteit van data van al onze producten in de winkels en webshops van onze succesvolle winkelformules in de Benelux? Ken jij het belang van een goede data governance? Ben jij analytisch en communicatief sterk en administratief een kei? En laat jij je niet snel van de wijs brengen en houd jij het hoofd koel in de hectiek van alledag? Dan gaan wij graag met jou in gesprek voor de functie van Product Information Specialist.

Als Product Information Specialist zorg je voor een juist en kwalitatief hoogstaand (artikel)datamanagement voor onze succesvolle winkelformules Kruidvat, Trekpleister en Prijsmepper. Een juiste en tijdige registratie van de artikeldata (productinformatie en prijzen), is zeer belangrijk, zowel voor onze klanten als voor een juiste financiële forecast en logistieke planning. Naast diverse administratieve en ondersteunende werkzaamheden op het gebied van artikelbeheer en productinformatie controleer jij of het databeleid van A.S. Watson Benelux netjes wordt nageleefd volgens de data governance.

Met jouw expertise op het gebied van dataverwerking en data-analyse en een goede afstemming met verschillende afdelingen zorg je voor een tijdige beschikbaarheid van data van hoge kwaliteit. Met wekelijks een nieuwe folder met vele acties en kortingen, het ruime assortiment en het grote aantal winkels gaat het om grote hoeveelheden data. Een hele verantwoordelijkheid: jouw handelen heeft impact op meer dan 1.400 filialen in de Benelux. Durf jij het aan?

In een gemiddelde werkweek houd je je bezig met:

het verhogen van de datakwaliteit door het analyseren en optimaliseren van de data, zoals de data controleren op aanwezigheid en juistheid;
het opvoeren, beheren en beschikbaar stellen van artikelgegevens en correct verwerken van productinformatie;
het beheren van artikeldata voor en in samenwerking met onze interne klanten; je hebt dan ook veel contact met collega’s van de afdelingen Inkoop, Verkoop, eCommerce en Logistiek;
het afstemmen van werkprocessen en interne spelregels met de verschillende afdelingen, in het bijzonder de afdelingen Inkoop, Logistiek en eCommerce;
het deelnemen aan diverse commerciële en operationele projecten, waarbij je de afdeling vertegenwoordigt en zorgt voor een juiste balans tussen het algemeen belang en de (technische) mogelijkheden van de afdeling.

Wat heb je nodig voor deze functie?
• Een hbo-werk- en denkniveau.
• Enige ervaring met het verwerken en optimaliseren van data binnen een dynamische, commerciële en resultaatgerichte organisatie, bij voorkeur retail.
• Administratief, procesmatig en analytisch sterk, accuraat en secuur. Retail = detail! Jou ontgaat niets en jij ziet het meteen als iets niet goed staat in het systeem. En met jouw leergierige en ondernemende instelling ga je meteen op onderzoek uit.
• Een kei in het samenstellen en analyseren van rapportages en aantoonbare affiniteit met datasystemen, (werk)processen en projectmatig werken.
• Goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte en oplossingsgerichte houding.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Engelse taal is een pre.
• Per direct of op zeer korte termijn beschikbaar.

Wat krijg je ervoor terug?
Als Product Information Specialist maak je deel uit van de afdeling Buying Systems & Datamanagement, onderdeel van Inkoop van onze succesvolle winkelformules Kruidvat en Trekpleister. Werken bij ons wordt weleens vergeleken met spelen in de Champions League! Je opereert op hoog niveau in de markt. We vechten hard voor de beste acties en het beste assortiment A-merken, eigen merkproducten én branchevreemde artikelen. Ons werk is in heel Nederland en België terug te zien.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Renswoude
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Renswoude