user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Doktersassistent(e)

Vacature Utrecht

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Tempo-Team Medisch heeft de leukste banen als doktersassistent(e). Heb jij net jouw diploma doktersassistent(e) behaald of heb je al jaren ervaring en zoek je een hele nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek!

Als doktersassistent(e) start je de dag met een kop koffie om vervolgens vol energie aan de slag te gaan. Jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt van de patiënten. Ook assisteer je de arts bij en zorg je ervoor dat alle documenten en instrumenten op orde zijn. In jouw functie als doktersassistent(e) is het ook belangrijk dat je goed overweg kunt met de computer en alle administratieve handelingen die bij het werk komen kijken.

Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in jouw functie. Ook de patiënten zullen dit ervaren en zullen blij zijn met jou als eerste contactpunt.

Waarom Tempo-Team?
Wij gaan graag met je in gesprek om te bespreken hoe jouw ideale baan eruit ziet. Denk bijvoorbeeld aan bij welke organisatie jij graag aan het werk wilt. Daarna zullen wij in overleg met jou de match maken bij een van onze opdrachtgevers.

Wat bieden wij?

 • Salaris conform Cao;
 • Het door jou gewenste aantal werkuren in de week;
 • Een baan bij jou in de buurt;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Volledige reiskostenvergoeding.

Wat vragen wij?

 • Een diploma Mbo doktersassistent(e)

Ben jij de doktersassistent(e) waar wij naar opzoek zijn? Je kunt direct solliciteren!
Voor vragen kun je ons bereiken via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 06-12963757.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Utrecht