user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Assistant Business Controller

Vacature Rotterdam

Relatie van Yacht
 • Relatie van Yacht
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij SSIS Specialist?
200+ Werkgevers zoeken nu SSIS Specialisten

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature In deze veelzijdige en dynamische functie ben je als Assistant Business Controller de finance partner voor zowel de ​Assurance-​praktijk ​al​s de afdelingen ​Controlling en ​Planning. Hierbij ligt de focus op het leveren van de best mogelijk financiële performance. Je levert rapportages aan de Business Controller en overige stakeholders en helpt hen bij de interpretatie ervan. Daarnaast heb je een ondersteunende rol in het opstellen van de regio plannen en forecast, het analyseren van rapportages en van de marge ontwikkelingen om hier opvallende trends en/of afwijkende cijfers in te ontdekken.

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:
 • Periodieke rapportage,
 • Analyse van huidige prestaties,
 • Signaleren van knelpunten, bespreken van rapportages en aandragen van oplossingen voor knelpunten,
 • Risicobeheersing,
 • Overzien van procedures en richtlijnen omtrent cliënten en projecten (Controle op het werkproces). 
Kortom, als Assistant Business Controller help je de organisatie om tot een optimale prestatie te komen.

lees meer

Gestelde eisen Wanneer jij een HBO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie hebt afgerond, minimaal drie jaar ervaring hebt met financieel advies in een complexe business omgeving, dan beschik jij over een uitstekende basis voor deze rol. Daarnaast zijn de termen "stevig in de schoenen staan, lef, analyticus, adviseur, criticus en probleemoplosser" jou op het lijf geschreven. Omdat het om een target- en urengestuurde organisatie gaat, is het zeker een pré wanneer je Control-ervaring hebt opgedaan in een dergelijke organisatie of in een internationale projectgestuurde organisatie.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wereldwijd toonaangevende speler in ​Assurance, ​Tax, ​Transactions ​& ​Advisory ​Services.
 
Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Naast een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bonusregeling, telefoon en laptop, en de mogelijkheid om een cruciale speler te zijn binnen deze toonaangevende en constant ontwikkelende organisatie, biedt deze uitdagende positie veel kansen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
               
Het gaat om een fulltime positie, standplaats Rotterdam.
Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie neem je contact op met Malu Perpétua Alvino via telefoonnummer 06-19304503

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

lees meer

Contactpersoon Yacht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Rotterdam