Contact

Accent Grave https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ef1ceb6332df4d25aa6d5f3db79e3718_quivive-logojpg.jpg
Golfresidentie 119
8251NS Dronten Flevoland NL

0321311161
Score: 8.1
Stemmen: 31

Accent Grave

Vacatures & Werken bij Accent Grave

Accent Grave

Kies voor kwaliteit
Welkom bij de tekstschrijvers, copywriters en journalisten van Accent Grave. Wij schrijven alles. En ijzersterk. Zoals op het gebied van marketingcommunicatie. Verkoopbrochures, websites, e-mailings en productadvertenties: we schrijven het met al bijna dertig jaar ervaring. Voor klanten als Vodafone, BMW en Heineken.

Ons tweede specialisme is corporate communicatie. Jaarverslagen, sponsoraanvragen, persberichten en jubileumboeken: informatie over management en organisatie verwoorden we feilloos. Voor klanten als AkzoNobel, Rijkswaterstaat en Stichting Natuur en Milieu.

Tot slot zorgen we voor effectieve interne communicatie. Intranet, personeelsmagazines, OR-campagnes en films: medewerkers informeren en motiveren is ook ons vak. Voor klanten als Ahold, Transavia en DSM.

Uiteraard regelen we ook alles wat om taalproductie heen hangt, zoals conceptontwikkeling, vertalingen, en markt- en lezersonderzoek.

Kies voor klare taal
Zon zestig procent van de mensen in Nederland heeft problemen met (begrijpend) lezen. Hun taalniveau wordt aangeduid met B1. Taalniveau B1 is maximaal vierde klas vmbo. Accent Grave schrijft makkelijk Nederlands. Taal die iedereen begrijpt.

De meeste communicatie van overheid en bedrijfsleven is geschreven op taalniveau C1. Dat is twee stappen hoger, en vergelijkbaar met hbo. Daarom bereiken deze teksten wellicht uw doelgroep wel, maar die begrijpen gewoonweg niet waar u het over heeft. En nog belangrijker: wat u van hen wilt.

De tekstschrijvers van Accent Grave schrijven Nederlands op alle niveaus. Van de laagste niveaus die ook worden getoetst bij inburgeringsexamens: A1 (losse woordjes) en A2 (korte zinnen). Tot aan C1 en C2: zware wetenschappelijke teksten die veel voorkennis en/of een groot begrippenkader bij de lezer veronderstellen.

Accent Grave Vacatures > Geen openstaande Vacatures
Bekijk vacatures