user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Constructiebankwerker

Vacature Someren

  • Q Work Weert
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Als Bankwerker/ lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig samenstellen van staalconstructies en uitvoeren van laswerkzaamheden. Het gaat om het Mig – Mag lassen van onderdelen en machines. De meeste onderdelen worden laser gesneden en gekant gebracht, hierbij is het, naast het kunnen maken goed zicht laswerk, ook belangrijk om af en toe te slijpen, te zagen en te boren. Constructies dienen nauwkeurig volgens tekening en geldende lasvoorschriften en normen te worden gelast en gericht. Het kunnen lassen van A-hoogtes in meerdere lagen is van groot belang.

lees meer

Gestelde eisen Je hebt een afgeronde relevante VMBO / MBO opleiding en bent in het bezit van een Mig/Mag lasdiploma, minimaal niveau 2 en bij voorkeur niveau 3. Je kunt zelfstandig tekeningen lezen en hebt ruime kennis van materiaalsoorten en lastechnieken. Beschik jij over een grote mate van zelfstandigheid, ben je secuur in je werk en flexibel?

Arbeidsvoorwaarden
Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een financieel gezond en groeiend familiebedrijf. De functie kent een grote afwisseling en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding. Wij bieden jou een mooie kans om jezelf als lasser verder te ontwikkelen met uiteraard een marktconform salaris.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Het gaat om een technische organisatie waar in totaal circa 200 medewerkers werken. De organisatie heeft een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Q work is een uitzend- & selectiekantoor op maat gespecialiseerd in industrie, office, bouw en technische profielen. Bij Q Work staat 'Quality' steeds centraal. Flexibele en klantgerichte aanpak vormt de basis van onze dienstverlening bij Q Work. Onze medewerkers bezitten een stevige kennis van rekrutering en hebben jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Zo zorgen we ervoor dat talent altijd op de juiste plaats terechtkomt. Kwaliteit, beloftes nakomen, duidelijke communicatie, flexibiliteit, persoonlijke relatie & een betrouwbare en duurzame band zijn de kernwaarden van ons bedrijf! Zo maken wij het ultieme & unieke verschil voor u!

  Heb je interesse in de openstaande vacature of wil je er graag meer over weten? Stuur dan je cv of vraag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Kristel Frey
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Someren Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Someren