user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Outbound Sales B2B

Vacature Nuth

  • Q Work Weert
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 16 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij een echte salestijger?Vind je het leuk om lekker de hele dag te bellen?Word je enthousiast om met mensen in contact te komen?Zelfs als je geen ervaring hebt, maar wel een prettige telefoonstem, dan kun je in aanmerking komen!Wat ga jij doen? Jouw doel is om op afspraken in te plannen voor bedrijfsleiders bij bedrijven (B2B). De bedrijfsleiders leveren bellijsten aan en dan ga je met een goed verhaal aan de slag. Je bent niet gebonden aan een scipt, maar je kunt je eigen creativiteit kwijt in jouw gesprekken. Je doet het op een persoonlijke manier waarbij je veel voldoening haalt als je een afspraak kunt vast leggen. Deze afspraken leg je vast in Excel.

lees meer

Gestelde eisen Als ik jou aan de andere kant van de telefoon hoor, dan word ik blij door jouw enthousiasme en jouw aangename stem. Verder vind je het heerlijk om te verkopen en te bellen.Er wordt niet naar je opleiding en werkervaring gekeken, overtuigingskracht is wel belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden een baan voor 16 uren per week op dinsdag en donderdag. Er kan rekening gehouden worden met de werktijden, in principe is het van 9.00 uur tot 17.00 uur, maar dit is bespreekbaar.Je komt terecht in een hecht team dat je kan helpen om bij te leren.Het salaris is bespreekbaar.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 10.000 p/m
Extra informatie Q work is een uitzend- & selectiekantoor op maat gespecialiseerd in industrie, office, bouw en technische profielen. Bij Q Work staat 'Quality' steeds centraal. Flexibele en klantgerichte aanpak vormt de basis van onze dienstverlening bij Q Work. Onze medewerkers bezitten een stevige kennis van rekrutering en hebben jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Zo zorgen we ervoor dat talent altijd op de juiste plaats terechtkomt. Kwaliteit, beloftes nakomen, duidelijke communicatie, flexibiliteit, persoonlijke relatie & een betrouwbare en duurzame band zijn de kernwaarden van ons bedrijf! Zo maken wij het ultieme & unieke verschil voor u!

  Heb je interesse in de openstaande vacature of wil je er graag meer over weten? Stuur dan je cv of vraag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Kristel Frey
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Nuth Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Nuth