user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Inpakkers

Vacature Groningen

SelectPro
  • SelectPro
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een opdrachtgever in de omgeving van Hoogezand – Sappemeer zijn wij op zoek naar inpakkers voor een kwekerij. Ben jij gedreven en wil je graag aan de slag? Reageer dan snel.SelectPro is een jonge dynamische organisatie, met jarenlange ervaring in de uitzendbranche voor de bouw, productie en schoonmaak.Het verrichten van uitvoerende werkzaamheden bij het inpakken van planten, het bestickeren van de potten en het klaar zetten voor transport.Bij wederzijds goed bevallen kom je in aanmerking voor een contract bij de opdrachtgever. Naast dat er veel ( doorgroei ) mogelijkheden zijn bij de opdrachtgever, zijn er bij SelectPro ook tal van opleidingsmogelijkheden.

lees meer

Gestelde eisen - Je bent leergierig en gemotiveerd
- Je werkt graag in een kas
- Scholing en ervaring niet vereist
- In staat fysiek zwaar werk te verrichten
Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een moderne en innovatieve producent van exclusieve potplanten. Vanuit het omvangrijk kassencomplex (ca. 15 ha.) rond Hoogezand - Sappemeer en met meer dan 200 medewerkers, leveren zij aan klanten door geheel Europa. Daarbij is dit bedrijf toonaangevend op het gebied van groene potplanten, die hoofdzakelijk voortkomen uit eigen ontwikkeling.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.500 p/m
Aantal uur per week 38 uur p/w
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Hoogezand – Sappemeer zijn wij op zoek naar kwekerijmedewerkers die graag op de stek afdeling willen werken? Heb je interesse, reageer dan snel!
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Salaris is conform cao Glastuinbouw. Deze functie valt in functiegroep B, afhankelijk van leeftijd is er recht op het volgende: Bruto salaris vanaf €1560,- per maand, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en je krijgt per dag een vast bedrag aan reiskosten, tevens is een auto van de zaak in overleg mogelijk
Sollicitatieprocedure
Via de sollicitatieknop kan je solliciteren en je cv toevoegen. Heb je vragen naar aanleiding van onze vacatures? Stel hem dan via de chatbox op onze website (op werkdagen tussen 8u en 18u). Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar  T. 088 - 5 400 600. Of mail je vraag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.Ben jij nu niet beschikbaar? Maar ken je iemand anders, draag je vriend en/of kennis aan! En verdien maar liefst € 100,- euro als bonusregeling!

lees meer

Contactpersoon Mevr. Marijn Mengerink
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Groningen