Contact

Cello
De Ring 14
5261LM Vught Noord-Brabant NL

088 - 345 10 00
Score: 8.9
Stemmen: 32

Cello

Vacatures & Werken bij Cello

Bekijk vacatures

Mensen met een verstandelijke beperking willen dagbesteding of werk, die is afgestemd op hun mogelijkheden en wensen en gescheiden is van de woonplek. Daarom biedt Cello een gevarieerd pakket aan dagbesteding en werk, goed verspreid in de regio.

Cello stelt zich de opdracht: mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid te bieden om gewoon als anderen hun eigen leven te leiden, met flexibele en professionele ondersteuning in het dagelijks functioneren, afgestemd op de individuele vraag, waardoor zij als persoon en als lid van de samenleving tot hun recht kunnen komen.

Bij Cello werken ruim 2.400 goed opgeleide professionals, die midden in de samenleving staan. Belangrijke kenmerken in hun werk zijn eigen verantwoordelijkheid, respect en vertrouwen. Medewerkers hebben volop ruimte om hun talenten te benutten en nieuwe ideeën en creativiteit in te brengen.

Samen met hen willen wij de ruim 1.750 cliënten ondersteunen bij wonen, werken en vrijetijdsbesteding. De individuele vraag van de cliënt is het uitgangspunt in onze zorg en dienstverlening. Omdat die vraag steeds verandert, is onze dienstverlening continu in beweging.

De locaties van Cello liggen verspreid in de regio noordoorst Noord-Brabant, zeg maar in de driehoek s-Hertogenbosch - Eindhoven - Tilburg.

Cello Vacatures > 11 openstaande banen
Persoonlijk Begeleider dagbesteding LVB+
Den Bosch MBO 32 uur
Coördinerend Nachtdienstmedewerker
Rosmalen HBO 28 uur
Persoonlijk Begeleider
Den Bosch MBO 40 uur
Begeleider EGP Dagbesteding
Haaren MBO 16 uur
(Persoonlijk) Begeleider
Rosmalen MBO 20 uur
Persoonlijk Begeleider
Rosmalen MBO 24 uur
(Persoonlijk) Begeleider
Rosmalen MBO 24 - 28 uur
Ook nieuwsgierig naar deze vacature?
Haaren MBO 28 uur
Begeleider EGP flexpool (0 - 32 uur)
Rosmalen MBO 40 uur
Vakantiekrachten
Rosmalen MBO 40 uur
Begeleider EGP flexpool (20 - 28 uur)
Rosmalen MBO 20 uur
Bekijk vacatures