Contact

Henri Willig Groep https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ab4307ae49e77d9dbfc03288a86fd6475993dad4ddf6e7a5.jpg
Hoogedijk 8
1145PM Katwoude Noord-Holland NL

0299 65 5151
Score: 8.7
Stemmen: 18

Henri Willig Groep

Vacatures & Werken bij Henri Willig Groep

Henri Willig Groep

Henri Willig is een snel groeiende, onafhankelijke kaasmaker, exporteur en retailer die sinds 1974 succesvol is met zijn onderscheidende kazen. Henri Willig kent met zijn merken Hooidammer, Polderkaas en Henri Willig een sterke positie in de nationale en internationale markt voor Hollandse kaas- en biologische kaasspecialiteiten. De totale organisatie omvat twee kaasmakerijen, drie kaasboerderijen en diverse authentieke hoevewinkels en Cheese More by Henri Willig winkels waar ruim 400 medewerkers dagelijks al hun kennis, energie en passie inzetten om onze klanten over de hele wereld te bedienen en om kaasliefhebbers te laten genieten van onze onderscheidende en (h)eerlijke speciaalkazen.

De manier hoe wij binnen Henri Willig met elkaar omgaan is gebaseerd op de waarden Professionaliteit, Respect, Eerlijkheid en Teamwork, oftewel PRET. Continue bekijkt onze organisatie hoe wij ons kunnen verbeteren op deze onderdelen zodat Henri Willig voor al haar werknemers een prettige en inspirerende werkplek biedt en blijft bieden in de toekomst. Iedereen maakt het verschil bij Henri Willig!

Goed werkgeverschap
De groei die we sinds onze oprichting hebben doorgemaakt danken we aan een goede wisselwerking tussen directie, management en werknemers. Wij streven ernaar elkaar te versterken en met hetzelfde doel voor ogen verder te groeien. Hierbij zien we een belangrijke rol weggelegd voor de Ondernemingsraad en de Personeelsvereniging. Dankzij de Henri Willig Academy kunnen onze medewerkers hun talent verder ontwikkelen en deze inzetten voor de organisatie. Een eerlijk personeelsbeleid, veilige arbeidsomstandigheden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden geven verder invulling aan onze wil een goed werkgever te zijn.

Henri Willig is altijd op zoek naar talent voor onze verschillende afdelingen.

Henri Willig Groep Vacatures > Geen openstaande Vacatures
Bekijk vacatures