Contact

MdH Recruitment Breda https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/470e528c77ec64842f24d77bec80b565df52fac3611a94d5.png
Zwanebloem 19
4823MV Breda Noord-Brabant NL

0646700806
MdH Recruitment Breda
Score: 8.9
Stemmen: 21

MdH Recruitment Breda

Vacatures & Werken bij MdH Recruitment Breda

MdH Recruitment Breda
Bekijk vacatures

Mijn naam is Maurice den Hartog en ik ben per 5 februari 2018 gestart als zelfstandige IT-headhunter/recruiter, gespecialiseerd in Personeel- en Arbeidsbemiddeling in Zuid-West Nederland op MBO+/HBO/WO werk- en/of denkniveau. Ik bemiddel kandidaten voor vaste vacatures en interim-opdrachten: Werving Selectie, Detachering, Interim Management en Executive-Search. Gezien mijn werkervaring en trackrecord is het vakgebied ICT mijn passie. Mijn focus als onafhankelijke personeelsmakelaar zijn de IT-kandidaten en de ondernemer in het klein tot middelgrootbedrijf in de regio.

Daar ik van veel ondernemers en managers hoor dat het lastig is de juiste mensen te vinden, help ik graag de match te maken. Zeker gezien de kandidatenmarkt vraag ik door headhunting de latent zoekende voor een volgende stap. Ik vond het dan ook erg leuk als starter dat een ondernemer mij vroeg om Truck- en Trailermonteurs te leveren. Goede kandidaten zijn aan het werk en moet je vragen voor een nieuwe uitdaging, baan of stap. Headhunting is meer dan advertenties plaatsen op jobboards en social media. Het vraagt om een persoonlijke benadering. Dat vind ik leuk en een uitdaging.

Naast mijn werk ben ik een enthousiaste sporter waaronder golfen, wandelen en zwemmen. Met mijn gezin woon ik inmiddels ruim 20 jaar in Breda waar ik dan ook graag in de verschillende netwerk(organisaties) ben te vinden.

Weet jij een kandidaat die een nieuwe uitdaging zoekt of een bedrijf die de goede mensen niet kan vinden dan verneem ik graag. Ik reik graag aan hoe ik van toegevoegde waarde kan zijn: https://mdhrecruitment.nl/

MdH Recruitment Breda Vacatures > 1 openstaande Vacature
Field Engineer Telecommunicatiesystemen (24-32 uur)
Breda MBO 24 - 32 uur
MdH Recruitment Breda
Bekijk vacatures