Contact

Bersselaar Groen
Vinkenveld 2H
5249JP Rosmalen Noord-Brabant NL

0651243846
Score: 8.5
Stemmen: 26

Bersselaar Groen

Vacatures & Werken bij Bersselaar Groen

Als hovenier werk je samen met je collega`s aan het realiseren van onze projecten. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de aanleg van nieuwe tuinen, maar ook voor het onderhoud van bestaande tuinen.

Je voelt je verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden, bent een teamplayer die van aanpakken weet en zelfstandig de werkzaamheden kan uitvoeren. Wij bieden een full-time baan met goede arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een passend salaris. Ons werk is erg afwisselend, er is geen werkdag hetzelfde. Alleen vorst en zware regenslag houden maken ons het werk onmogelijk. Waar mogelijk gebruiken wij ondersteuning bij het tillen en verplaatsen van zware materialen, goede arbeidsomstandigheden krijgen veel aandacht in ons bedrijf.


- Afgeronde MBO-opleiding in de groensector of een jarenlange ervaring met het aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen en plantenkennis;
- Representatief, leergierig, enthousiast;
- Zelfstandig kunnen werken én in teamverband;
- Rijbewijs B/E;
- Goede contactuele eigenschappen, flexibel, klantgericht en oog voor detail;
- Salaris op basis van de CAO Hoveniers met een jaarlijkse periodieke verhoging en promotiekansen;
- Een vaste reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
- Bij BersselaarGroen werken overwegend jonge mensen, die met elkaar plezierig in teamverband werken;


Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen richt zich volledig op het aanleggen en onderhouden van mooie, particuliere tuinen in de regio s-`Hertogenbosch. Wij ontwerpen onze eigen tuinen en realiseren deze met ons vaste team van hoveniers. Je eigen creativiteit wordt in het dagelijkse werk op prijs gesteld. Geen werkdag is hetzelfde door de grote variatie in aan te leggen tuinen, van Japanse tuinen, villatuinen tot compacte stadstuinen. Op onze website krijg je een goede indruk van de tuinprojecten die BersselaarGroen in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd. Wij zijn een modern bedrijf dat door een sterke groei in de opdrachten op zoek is naar een versterking van ons team. 

Bersselaar Groen Vacatures > Geen openstaande Vacatures
Bekijk vacatures