user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Beregeningsmonteur

Vacature Soesterberg

Globen Personeel
 • Globen Personeel Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een landelijk opererend installatiebedrijf is Globen op zoek naar een beregeningsmonteur. Als beregeningsmonteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van beregeningsinstallaties voor sport- en golfaccommodaties, en particulieren tuinen. Verder bestaan de werkzaamheden uit het stellen van diagnoses bij storingen, uitvoeren van technische controles en repareren van defecten aan het materieel op locatie. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig met een bedrijfsauto naar de klantlocatie waar de opdracht wordt uitgevoerd.

lees meer

Gestelde eisen

Je voldoet als beregeningsmonteur aan onderstaande eisen:

 • Je hebt minimaal 3 jaar passende werkervaring in een relevante technische functie.
 • Je bent in het bezit van een relevante MBO opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of Electrotechniek.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B (rijbewijs BE is een pré) en VCA 
 • Je beschikt over een flinke portie doorzettingsvermogen en flexibiliteit.
 • Je bent woonachtig in het midden of westen van Nederland.
 • Je hebt als doel uiteindelijk in vaste dienst bij de opdrachtgever te komen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een installatiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van beregeningssystemen. Dankzij de jarenlange werkervaring van hun werknemers en m.b.v. het juiste materieel kunnen zij alle werkzaamheden op een zorgvuldige wijze uitvoeren, in bestaande of nieuw aan te leggen situaties.

Beregeningsinstallaties zijn er in veel verschillende soorten, van eenvoudige handmatig bedienbare, tot compleet geautomatiseerde beregeningssystemen. Deze systemen kunnen zijn voorzien van bovengrondse- of onderwater pompinstallaties die uit een eigen bron beregenen of die aangesloten zijn op het vaste (drink)waternet. Wat voor soort systeem van toepassing is hangt af van de situatie en wensen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Al vele groen en infra specialisten zijn bij Globen Personeel aan het werk gegaan. Mensen met een (toekomstige) loopbaan in de groen of GWW-sector die toe zijn aan een nieuwe stap bieden wij:

 • Uitzicht op een vast dienstverband.

Voor deze positie krijg je eerst gedurende een bepaalde periode een detacheringscontract aangeboden. Na deze periode kom je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst.

 • Een betrouwbare werkgever

Als specialist kennen we onze markt. Een aantal certificeringen en normen garanderen bovendien dat Globen volgens alle van toepassing zijnde regels en wetten te werk gaat. Zo zijn loon, verzekeringen en pensioen altijd goed geregeld.

 • Een afwisselende baan

Globen benut altijd de kwaliteiten die een medewerker in zich heeft. Ben je breed inzetbaar, dan zal dit zich vertalen in uiteenlopende werkzaamheden bij onze opdrachtgevers.

 • Goede begeleiding

Met goede begeleiding zorgen we ervoor dat je op de juiste plaats bent en stellen we vast of er behoeftes zijn bij de verschillende partijen. Opleiding is een middel om kwaliteit, maar ook inzetbaarheid te vergroten. Zo ontstaan er doorgroeimogelijkheden op verschillende niveaus.

 • Een laagdrempelige organisatie

Globen is geen traditionele uitzendorganisatie of personeelsdienst maar een directe partner van haar opdrachtgevers in de groene of GWW-sector. Dit is terug te vinden in onze bedrijfscultuur en draagt bij aan een goede samenwerking.

 • Elk niveau, elk vakgebied

Binnen de groene en GWW-sector biedt Globen het totale pakket aan banen. Of je nu ergens halverwege de ladder staat of nog onderaan: Globen biedt uitzend- en detacheringsbanen op verschillende niveaus.


Sollicitatieprocedure

Werk je graag in of aan de buitenruimte, ben je gemotiveerd, flexibel en ben je in bezit van de juiste kwalificaties? Twijfel niet en solliciteer direct!

Als je geen reactie hebt ontvangen op jouw sollicitatie, kun je ervan uitgaan dat wij momenteel geen passende vacature voor je hebben. 

lees meer

Contactpersoon Mevr. Manon Elders
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Soesterberg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Soesterberg