user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Young Nexus
Daltonlaan 200
3584BJ Utrecht Utrecht NL

0615232372
Young Nexus
Score: 8.9
Stemmen: 21

Young Nexus

Daltonlaan 200, Utrecht

  • Young Nexus
  • Utrecht
  • 1 - 10 medewerkers
  • 0615232372

Young Nexus geeft mensen een kans om zich te ontwikkelen als persoon en te kunnen bouwen aan een toekomst op zakelijk gebied. Dit doet Young Nexus doormiddel van het overbruggen van het gat tussen de werknemer en de werkgever. Young Nexus biedt een oplossing die voor beide partijen interessant is. Namelijk een werving en selectie dienst. Dit houdt in dat Young Nexus actief op zoek gaat naar vaste medewerkers voor de opdrachtgevers die met ons samenwerken. De opdrachtgevers waar wij een samenwerkingsverband mee aangaat moet voldoen aan de eisen die wij aan deze bedrijven stellen. Deze eisen zijn als volgt:
1. Een bovengemiddeld salaris. 2. Flexibele werktijden. 3. Leerzame werkomgeving.
Hiernaast zorgen wij ook dat we het stukje selectie overnemen van de opdrachtgevers. Dit doet Young Nexus door middel van het selectief werven op locatie en een screeningsgesprek met de geworven persoon. Natuurlijk moet het bedrijf zelf ook nog de gebruikelijke sollicitatieprocedure afgaan met de persoon. Wel is de kans groter dat de geworven persoon direct waarde kan toevoegen doordat wij al bepaalde stappen hebben ondernomen in het proces.

Werken bij Young Nexus? Geen openstaande Vacatures
Bekijk vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Bedrijven
  3. Utrecht