user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Tekenaar Engineer Werktuigbouwkunde

Vacature Zwolle

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature In deze functie van Engineer Werktuigbouw ben je een zelfstandig opererende projectleider op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische gebouw gebonden installaties. Je staat onder leiding van een adviseur in woningbouw- en utiliteitsprojecten. Vanuit die rol ontwerp je technische installaties van concept tot uitwerking. Je taken bestaan uit het samenwerken en aansturen van het ontwerpteam, het schrijven van rapporten, in nauw contact staan met alle ontwerppartners, het maken van offertes, klantcontact op operationeel niveau en het zijn van een sparringspartner voor het gehele ontwerpteam. Tevens ben je projectleider voor kleine projecten en het proces hiervan.

lees meer

Gestelde eisen Om in aanmerking te komen voor deze vacature voor Engineer Werktuigbouw dien je te beschikken over: een afgeronde opleiding richting Werktuigbouwkunde, hbo werk- en denkniveau, affiniteit met installatietechniek in vastgoed, actuele kennis van tekenprogramma’s, bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in woning- en/of utiliteitsbouw en goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.Jouw krachten zijn communicatie skills, gedrevenheid, samenwerken en flexibiliteit. Daarnaast ben je commercieel ingesteld, heb je een klantgerichte instelling en heb je de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen om in de toekomst zelfstandig (grotere) projecten te gaan leiden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Voor een opdrachtgever in de regio Zwolle zoeken we een Engineer Werktuigbouwkunde. In deze ambitieuze organisatie werk je aan uitdagende, duurzame en internationale projecten. Vanuit die ambitie is ook deze vacature ontstaan.
Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Als Engineer Werktuigbouw biedt deze opdrachtgever in de regio Zwolle je naast goede arbeidsvoorwaarden een plezierige en informele werkomgeving met veel diversiteit waarin je je creativiteit en innovatieve ideeën kwijt kunt. Daarnaast is er veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling waar je zelf richting aan kunt geven met hulp van de opdrachtgever en collega’s.
Sollicitatieprocedure
Emiel Kusters0615948865Ben jij de Tekenaar / Engineer Werktuigbouwkunde die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via  of bel 026 - 7024490! Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met Kracht Recruitment

lees meer

Contactpersoon De heer E. Peelen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Zwolle