user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Consultant IT, fulltime, landelijk

Vacature Arnhem

ViQiT
 • ViQiT Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij consultant?
200+ Werkgevers zoeken nu consultants

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature ViQiT verbetert kwaliteit van IT in organisaties, met als doel om uiteindelijk het hele bedrijf te verbeteren. We testen nieuwe of aangepaste software. We adviseren en we voeren ook regie over meerdere projecten. 100% onafhankelijk, met onze focus op het resultaat. De beste IT-oplossingen zijn vaak de eenvoudigste. Als consultant voer je opdrachten uit bij onze opdrachtgevers en werk je aan diverse projecten. Onze klanten hebben uiteenlopende wensen, van applicatie- tot procesaanpassingen. Daarnaast speel je ook een rol bij interne ViQiT activiteiten.

Met onze kennis op het gebied van Opdrachtdefinitie helpen wij de klant om zijn vraag zo te formuleren dat hij datgene krijgt wat zijn probleem oplost en stellen we de leverancier in staat om te leveren wat de klant vroeg. Met onze Applicatie Levenscyclus ondersteunen wij bij het functioneel beheer van IT-oplossingen. Door goede Regievoering kunnen organisaties het hele proces van aansturing van interne en externe leveranciers beheersen. Verbetermanagement verbetert organisaties en groepen mensen. Hierbij richten we ons op alle (IT)afdelingen. En last but not least helpen we organisaties bij het inrichten en onderhouden van Kwaliteitsmanagement.

Rollen die passen bij de functie van Consultant IT zijn bijvoorbeeld: (Scrum) Testanalist, Testspecialist, Testcoördinator, Businessanalist, Informatieanalist, Regievoerder, Procesmanager, of Kwaliteitsmanager.

lees meer

Gestelde eisen
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je bent fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur)
 • Je hebt aantoonbare ervaring en/of affiniteit met IT
 • Je kunt en wilt je blijven ontwikkelen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving ViQiT heeft vijf dienstgebieden, die we op verschillende manieren voor de klant kunnen inzetten. We doen dat in de vorm van consultancy, detachering, sourcing of training/coaching. Een combinatie van deze is natuurlijk ook mogelijk.

In alles wat we doen willen we een prettige en open cultuur creëren. ViQiT heeft als uitgangspunt dat een collega die plezier heeft in zijn werk, beter functioneert. Met de arbeidsvoorwaarden wordt er goed voor je gezorgd zodat jij op een prettige manier van je werk kan genieten. We betrekken collega’s actief bij ontwikkelingen in het vak en binnen de organisatie. Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat je inspraak hebt in de opdrachten die je doet.

Onze diensten voeren we voornamelijk uit op locatie bij onze klanten. Daarnaast bieden wij vanuit onze kantoren in Arnhem en Breukelen een thuishonk voor onze collega’s. Op kantoor komen wij bij elkaar voor de personeelsmeetings, trainingen, kennisgroepen voor interne projecten of andere bijeenkomsten. Beide locaties zijn prima te bereiken en liggen op een steenworp afstand van de snelweg. Dat maakt het goed bereikbaar voor onze collega’s die uit verschillende delen van het land komen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
Minimaal 32 uur per week
Contactpersoon Dhr. Paul Vos
06-51405881
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Arnhem