Contact

Woodapple BV https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4625d70cd710a83b91b6648aa0d4bb1f5058b3da36105f4a.png
John F. Kennedylaan 18A
5981XC Panningen Limburg NL

077-3213333
Score: 8.6
Stemmen: 15

Woodapple BV

Vacatures & Werken bij Woodapple BV

Woodapple BV
Bekijk vacatures

Woodapple is een compleet en veelzijdig installatiebedrijf dat, voor elk marktsegment, ontzorgt.
Onze kracht ligt in de Service Onderhoud van kwalitatief hoogwaardige W-installaties (sanitair, verwarming, koeltechniek en luchtbehandeling) en E-installaties (laagspanning, ICT en beveiliging). Daarnaast realiseren wij diverse projecten voor particulieren en de zakelijke markt waarbij wij vanaf het eerste advies tot en met de bedrijfsklare uitvoering van de gewenste installatie voor u klaar staan. Wij leveren maatwerk en denken met u mee om tot betaalbare en duurzame oplossingen te komen.
In totaal zijn binnen onze energieke organisatie zon 20 mensen werkzaam, in de buitendienst en op kantoor. Door de ervaring van onze medewerkers kunnen wij bogen op uitgebreide vakkennis, een servicegerichte instelling en motivatie waardoor wij inmiddels een begrip zijn in de regio. Natuurlijk is periodieke scholing een must om onze kennis up to date te houden.
Een groot voordeel van de diversiteit aan werkzaamheden is dat alle disciplines (elektro, loodgieter en verwarming) onder n dak te vinden zijn. Op deze manier worden alle werkzaamheden op elkaar afgestemd. Voor onze klant betekent dit n efficiënt traject, met n aanspreekpunt en slechts n partij over de vloer.
Wilt u kennis maken met ons bedrijf, neem dan contact met ons op.

Woodapple BV Vacatures > 3 openstaande banen
Elektromonteur
Panningen Geen opleiding vereist 40 uur
Woodapple BV
Servicemonteur
Panningen Geen opleiding vereist 40 uur
Woodapple BV
Koeltechnicus met ambitie
Panningen Geen opleiding vereist 40 uur
Woodapple BV
Bekijk vacatures