Molema Advies

Vacatures & Werken bij Molema Advies

Molema Advies
  • Molema Advies
  • Lichtenvoorde, Gelderland
  • 1 - 10 medewerkers
  • 0651073919

Welkom bij Molema Advies - Advies Detachering
In 2011 is Molema Advies - Advies Detachering begonnen als een adviesbureau voor Gemeenten, Waterschappen, Provincies, Ontwikkelaars en Aannemers. Met name in de civiele techniek. Inmiddels is Molema Advies uitgebreid met kennis en ervaring op het gebied van detachering.

Molema Advies Detachering onderscheidt zich door een pragmatische en flexibele aanpak. Wij zijn in staat projecten te adopteren in zn totale omvang, van technologisch onderzoek, planning, realisatie tot en met exploitatie. De laatste jaren hebben we ons vooral gespecialiseerd in contractmanagement en inkoopmanagement bij gemeenten en waterschappen.

Voor wat betreft onze detachering gaan we verder dan deze beide vakdisciplines. Denk aan projectmanagement, ruimtelijke ordening, volkshuisvesting en communicatie. Hierbij maken we gebruik van onze ervaringen in het werkveld.

Molema Advies Detachering is betrokken en staat dichtbij de klant, maar is ook vakkundig en autonoom zelfstandig. Wij vinden een goed contact met de klant erg belangrijk. Op basis van respect en met aandacht wordt geluisterd naar de wensen van de klant. Onze werkwijze staat borg voor een goede procesmatige invulling van de betreffende activiteiten. Uitgangspunt is altijd dat de klant ermee geholpen wordt, binnen de mogelijkheden van kaders en wetten. Elke organisatie, ondernemer en (potentiële) medewerker is uniek en vraagt om een eigen manier van benadering en aanpak.

Molema Advies Vacatures • Geen openstaande Vacatures
Bekijk vacatures

Contact

Molema Advies https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0ae4ea9557c28cd4175833956ef31113561e9779fa16976a.jpg
7132DD Lichtenvoorde Gelderland NL

0651073919