Hét Duurzame Gastouderbureau Moeder Natuur

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Hét Duurzame Gastouderbureau Moeder Natuur
  • Hét Duurzame Gastouderbureau Moeder Natuur
  • Waalre, Noord-Brabant

Hét Duurzame Gastouderbureau Moeder Natuur

Gastouderopvang is een vorm van kleinschalige kinderopvang. De opvang vindt meestal plaats bij de gastouder thuis, in een huislijke omgeving. Gastouders verzorgen de opvang van één of meerdere kinderen, en werken daarbij via een gastouderbureau.

Gastouderbureau Moeder Natuur is de tussenpersoon tussen ouders van opvangkinderen en de gastouders.

Wij begeleiden ouders in hun zoektocht naar een geschikte opvang en onze gastouders in hun zoektocht naar werk.

Gastouderbureau Moeder Natuur staat in het teken van duurzaamheid en besteed aandacht aan een uniek concept dat ons aan het hart ligt en veel ouders zijn die er behoefte aan hebben.

Zoals onze naam het ook benadrukt, willen wij een natuurlijke afspiegeling zijn van de duurzame samenleving.

In onze stadse omgeving, lijkt de natuur soms al te ver weg. Terwijl kinderen enorm veel behoefte hebben aan contact met de natuur. Ze zijn in hun element als ze buiten spelen.

Gastouderbureau Moeder Natuur heeft daar oog voor en in samenwerking met onze gastouders willen wij dat de kinderen, de natuur van dichtbij beleven.

Dat betekent dat Gastouderbureau Moeder Natuur veel naar buiten gaan, gezond, puur en eerlijk (onbewerkte) voeding van natuurlijke aard onder aandacht brengt. Hiermee willen wij gastouders inspireren waarbij activiteiten met een groene gedachte voorop onze groene visie staan.



Locatie

Hét Duurzame Gastouderbureau Moeder Natuur https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/dbe4f4e17ab3f7f838a9f2b39be61f2d8c1649d689f9b6af.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/dbe4f4e17ab3f7f838a9f2b39be61f2d8c1649d689f9b6af.jpg
5581TR Waalre Noord-Brabant NL