Huisartsenpraktijk De Wormer

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Huisartsenpraktijk De Wormer
  • Hoofddorp, Noord-Holland

Voor onze huisartsenpraktijk De Wormer in Hoofddorp zoeken wij per 1 december 2020 een gediplomeerd doktersassistente die voor 2 dagen per week ons team komt versterken. (Bij voorkeur op woensdag en vrijdag)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gediplomeerde doktersassistente. Beheersing van de Engelse taal is gewenst. Vaardigheid met ICT, bijvoorbeeld kennis van het HIS Medicom is een pre.

Wij bieden een leuke baan in een moderne huisartsenpraktijk met afwisselend en verantwoordelijk werk binnen een enthousiast team dat bestaat uit een twee vaste huisartsen, een waarnemend huisarts, drie doktersassistentes, een praktijkondersteuner Somatiek en twee praktijkondersteuners GGZ. Je werkt bij ons op een prettige plek binnen een organisatie waar kwaliteit, samenwerking en scholing centraal staan. Onze praktijk is door de NPA-geaccrediteerd.

Je werkzaamheden bestaan naast telefonische triage en het maken van afspraken uit het zelfstandig uitvoeren van medische handelingen als behandelen van wratten met stikstof, injecteren, uitstrijkjes maken, eenvoudig laboratoriumwerk en het assisteren bij kleine ingrepen. Actieve bijdragen aan de kwaliteit van onze dienstverlening in het kader van de praktijkaccreditatie door de NPA worden zeer gewaardeerd.

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg.
Je sollicitatie en Curriculum Vitae, kun je richten aan Eric Booij en/of Franka Spruijt (huisartsen). (Inwinnen van referenties en/of de aanvraag van een VOG kan onderdeel uitmaken van de procedure)



Locatie

Huisartsenpraktijk De Wormer
2131AX Hoofddorp Noord-Holland NL