CDC Complete Tandzorg

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

CDC Complete Tandzorg
  • CDC Complete Tandzorg
  • Best, Noord-Brabant

Wie zijn wij?
Al meer dan 20 jaar is CDC Complete Tandzorg de toonaangevende gespecialiseerde kliniek van Nederland. Onze expertises zit hem vooral in complete gebitsrenovaties, cosmetische behandelingen en narcose behandelingen. In onze kliniek én in ons narcose centrum in Best helpen wij jaarlijks duizenden mensen uit heel Nederland en België aan een gezond én mooi gebit. Een grotere diversiteit van patiënten tref je nergens anders. Ieder met een eigen verhaal en een persoonlijke wens. Onze behandelaren zijn daardoor zeer ervaren, vakkundig en hebben een luisterend oor.

Onze bedrijfscultuur is te omschrijven als hands on, collegiaal, korte beslissingslijnen en ondernemend binnen een gemoedelijke setting. We hebben oog voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Door te investeren in de persoonlijke ontwikkeling weten we onze medewerkers intrinsiek te motiveren en te binden aan onze organisatie. Daardoor blijft de kennis behouden. Deskundig opgeleide mensen maken minder fouten en zorgen voor een betere dienstverlening. Dit straalt niet alleen af op de individuele praktijken, maar op onze hele organisatie.

Als onderdeel van Denteam Group zijn er doorgroeimogelijkheden. Denteam Group ontzorgt als servicecenter de tandheelkundige praktijken van Denteam, tandkliniek CDC complete tandzorg en tandtechnisch laboratorium Schouten Tandtechniek.



Relevante links
Bedrijven Best
Vacatures Best

Locatie

CDC Complete Tandzorg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fd2b41d6084c185b1b5a6d7fc5c5cafa1366c53f69d07cf4.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fd2b41d6084c185b1b5a6d7fc5c5cafa1366c53f69d07cf4.jpg
5684PJ Best Noord-Brabant NL