Kindermondzorgcentrum Snoet

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Kindermondzorgcentrum Snoet
  • Kindermondzorgcentrum Snoet
  • Amsterdam, Noord-Holland

Kindermondzorgcentrum Snoet is een verwijspraktijk voor Kindertandheelkunde. Kinderen worden naar ons verwezen voor tandheelkundige behandeling wanneer dit in de huis-tandartspraktijk niet lukt. Vaak is dat vanwege angst of de omvang en complexiteit van de behandeling. Wij behandelen en begeleiden de kinderen totdat deze oud en ervaren genoeg zijn om weer terug kunnen naar de huistandarts.
We zijn een grote praktijk in Amsterdam-West met 6 behandelkamers en 20-25 werknemers. In de praktijk werken tandarts-pedodontologen, tandartsen die graag met kinderen werken, mondhygiënisten en (preventie)assistentes. Het is een drukke praktijk met veel diversiteit. Geen dag is bij ons hetzelfde.

Wat houdt het werk in?
Werkzaamheden bestaan uit het assisteren aan de stoel, medewerking in het desinfectie en sterilisatie proces en patiënten.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om zelfstandig kinderen uitleg te geven over tandheelkundige behandeling en het maken van rntgenfotos in opdracht van de tandarts. Mondhygiëne instructies geven, polijsten en eventueel meer preventieve behandelingen zijn aan te leren.

Deze functie vereist van jou:
Wij zoeken een flexibele en enthousiaste Mondhygiënist die goed in een team kan samenwerken en inzicht heeft in de werkzaamheden. Je bent ook beschikbaar elke/om de zaterdag. Je werkt nauwkeurig en gecontroleerd. Je moet goed kunnen schakelen; rustige en hectische periodes wisselen elkaar in een hoog tempo af, je bent rustig en stelt je flexibel op.
Je hebt affiniteit met (jonge) kinderen. Je kunt duidelijk en vriendelijk communiceren, we werken met veel verschillende nationaliteiten waarbij je dus ook te maken kunt hebben met een taalbarrière.

Wat bieden wij:
- een uitdagende functie waarin je je eigen vaardigheden kunt ontplooien
- goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
- een groot en gevarieerd team, met gezellige collegas
- een prettige werkomgeving



Locatie

Kindermondzorgcentrum Snoet https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/bc905ed6c13c894d57dd21552b728ec2c2dd591015fa32fe.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/bc905ed6c13c894d57dd21552b728ec2c2dd591015fa32fe.png
1061XZ Amsterdam Noord-Holland NL