Zorgzuster Company

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Zorgzuster Company
  • Maastricht-Airport, Limburg
Zorgzuster Company vacatures

Zorgzuster is al ruim 10 jaar hét bemiddelingsbureau in de zorg. Wij bemiddelen tussen zelfstandigen in de zorg en zorgvragers, detacheren zorgverleners en zijn er voor tijdelijke uitzendbanen. Wij streven altijd naar de beste match: de juiste zorgverlener op de juiste plaats maakt namelijk hét verschil voor de zorgvrager.

Zorgzuster is ontstaan vanuit de filosofie dat zorgverleners zelf willen bepalen waar, wanneer, en hoe veel ze werken. Wij zijn er zeker van dat dit zorgt voor gelukkigere zorgverleners, wat resulteert in kwalitatief goede zorgverlening. Kwalitatieve zorgverlening die wij elke dag opnieuw garanderen.

In 2020 hebben we de krachten gebundeld met Highcare, Fydalo, Qareworkpartners en Buro MK. Allen ervaren bemiddelingsbedrijven binnen verschillende vakgebieden. Daarnaast hebben wij ons eigen onafhankelijk opererende opleidingsbedrijf, waardoor wij altijd bevoegde en bekwame zorgverleners kunnen aanleveren. Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij zorgverleners met elk denkbaar expertise matchen met de zorgvraag. Zo zorgen we er samen voor dat mensen altijd de beste zorg krijgen.

De laatste jaren heeft Zorgzuster binnen heel Nederland een groot netwerk opgebouwd met zorginstellingen en zorgverleners. Hierdoor kunnen we altijd voldoen aan de zorgvraag en hebben we voor elke zorgverlener een passende opdracht.

Arts Bariatrie (obesitas)

Beverwijk - Universiteit - 24 - 40 uur
Zorgzuster Company

Arts werkzaam binnen Bariatrie (obesitas)

Rotterdam - Universiteit - 24 - 40 uur
Zorgzuster Company

Arts met passie voor leefstijlverandering - Bariatrie

IJsselstein - Universiteit - 24 - 40 uur
Zorgzuster Company

Basisarts Anios pré operatieve screening (POS)

Nieuwegein - Universiteit - 24 - 40 uur
Zorgzuster Company

Aan een vervolgstap toe als Doktersassistent/ administratieve duizenpoot?

Huis ter Heide (UT) - MBO - 24 - 40 uur
Zorgzuster Company
Zorgzuster Company vacatures

Locatie

Zorgzuster Company
6199AE Maastricht-Airport Limburg NL