Regelink Ecologie & Landschap

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Regelink Ecologie & Landschap
  • Regelink Ecologie & Landschap
  • Wageningen, Gelderland

Over ons
Regelink Ecologie Landschap is als ecologisch adviesbureau actief in heel Nederland. Regelink Ecologie Landschap is een BV waarvan Stichting Regelink Ecologie Landschap eigenaar is. We zetten ons in voor een mooiere leefomgeving en helpen je graag ecologische meerwaarde te creëren in jouw projecten!

Zelfstandige projectleiders in de regio
De projectleiders van Regelink Ecologie Landschap fungeren als zelfstandig regionaal aanspreekpunt. Alle medewerkers zijn vast in loondienst bij de BV, veelal met een vast contract. Wij werken allen vanuit ons eigen thuiskantoor, verspreid over heel Nederland. Via ons virtuele kantoor en regelmatige teambijeenkomsten vormen wij een hecht en deskundig team. Zie ook: organiseren als spreeuwen.

Flexibele schil en flexteam
Vooral tijdens drukke perioden in de zomer en bij bijzondere projecten maken we gebruik van een flexibele schil (zzpers en medewerkers van Teia). Zo hebben we altijd voldoende (en de juiste) mensen paraat.

Daarnaast werken we het hele jaar met een flexteam, Dit team bestaat vaak uit startende ecologen en schoolverlaters. Als flexer krijgen ze de kans om het vak te leren en maken ze kennis met ons bedrijf (en andersom). Ze worden intensief begeleid en nemen verantwoordelijkheden die bij hen passen. Zo kunnen ze steeds zelfstandiger projecten uitvoeren. Regelmatig stromen mensen uit het flexteam door naar ons vaste team. Op deze manier helpen we mensen opleiden, krijgen we in drukke tijden het werk gedaan en vinden we goede nieuwe medewerkers voor ons vaste team.

Multidisciplinair
We zetten veelvuldig deskundigen in voor een beter resultaat:

inhoudelijke specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van bomen, hydrologie, landschapsarchitectuur technisch specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van elektronica, (lucht)fotografie, drones, software overige specialisten, bijvoorbeeld webbouwers, grafisch ontwerpers, juristen en (eind)redacteuren Sociale onderneming
Regelink Ecologie Landschap is een sociale onderneming. Niet winst maken staat voorop, maar maatschappelijk impact. Op dit moment wordt eraan gewerkt dit ook aantoonbaar te maken. Er wordt een Raad van Toezicht genstalleerd en we gaan onze maatschappelijke impact meten.



Locatie

Regelink Ecologie & Landschap https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/69b079e9875ca34dcdda88e33a43a7d6141d1cbcda18ba30.gif https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/69b079e9875ca34dcdda88e33a43a7d6141d1cbcda18ba30.gif
6709TA Wageningen Gelderland NL