Egyptisch Grillroom Heliopolis

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Egyptisch Grillroom Heliopolis
  • Egyptisch Grillroom Heliopolis
  • Boxtel, Noord-Brabant

Beste Nina,

Wij zagen je profiel hier staan en dit sprak ons meteen aan. Ik zou graag willen voorstellen wat wij zoeken. Wij zoeken een jong en ambitieuze bedrijfsleider voor onze horeca onderneming. Ik beschrijf hieronder kort wat wij hiermee bedoelen.

Als bedrijfsleider ben je het gezicht van de zaak en run je de dagelijkse gang van zaken in ons restaurant. Je begeleid het personeel in de uitvoeringvan hun taken en geeft hierbij ook aanwijzingen. Je bent betrokken bij het aannemen van nieuw personeel en het begeleidenen inwerken van deze medewekers.
Onze horeca onderneming is een van de bekendste en meest succesvolle in de omgeving. Met meer dan 34 jaar gevestigd in het hartje van Brabant zijn wij een vast fenomeen voor generatie na generatie! Ondanks de coronacrisis hebben wij hier goed op kunnen anticiperen en een enorme groei kunnen boeken met vooral bezorgingen en afhaalbestellingen. Wil jij nou ook meedenken en samen groeien in de toekomst? Dan ben jij precies degene die we zoeken.
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende in de horeca.
- Je bent betrokken
- Is bereid op onegelmatige tijden en in het weekend te werken.
- Sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden.
- Denkt creatief en out of the box
Daarboven op kunnen wij ons aanbod als volgt beschrijven:
Een zelfstandige ondernemende functie
Een warm en gezond bedrijf waar de mens centraal staat
Marktconform salaris
Persoonlijke ontwikkelmogelijkheden


Mocht dit je aanspreken dan kun je mij altijd bellen of appen op 0614405393 om een eventuele afspraak in te plannen om meerdere mogelijkheden te bespreken.

Ik hoor graag van je.

Met vriendelijke groet,

Kirollos Said



Locatie

Egyptisch Grillroom Heliopolis https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/69c81e1b7f218a7ddc7965d4221f72de817f8a06bd6c4935.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/69c81e1b7f218a7ddc7965d4221f72de817f8a06bd6c4935.jpg
5281HA Boxtel Noord-Brabant NL